Η Δόμνα Μιχαηλίδου ενίσχυσε το συσσίτιο της Μητρόπολης Πειραιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ρεπορτάζ του PP όπως πάντα είναι απόλυτα διασταυρωμένο και αφορά σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, πέρα από πολιτικά ή εκλογικά κριτήρια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του PP, η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια Βουλευτής Α Πειραιά με τη ΝΔ Δόμνα Μιχαηλίδου, σε συνεννόηση με την Μητρόπολη Πειραιά, προχώρησε στην ενίσχυση των συσσιτίων της πειραϊκής εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται ότι καθημερινά διανέμονται χιλιάδες μερίδες φαγητού από ενορίες της Μητρόπολης Πειραιά εδώ και δεκαετίες (γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας).

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Δόμνα Μιχαηλίδου συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια.

Πολλές φορές κατά το παρελθόν - σε ανύποπτο εκλογικά χρόνο - είτε σε συνεργασία με την Εκκλησία είτε με το Δήμο Πειραιά και την ΚΟΔΕΠ είτε με την UNESCO Πειραιά & Νήσων, έχει δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, τις ευαισθησίες που τη διακατέχουν και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον ευάλωτο συνάνθρωπο.

Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι φρόντισε να μείνει κρυφή η πρωτοβουλία της αυτή… μέχρις ότου το PP αποκαλύψει από ποιον υποψήφιο προήλθε η δωρεά για τα συσσίτια της Μητρόπολης Πειραιά!