Μπουτσικάκης & Πανελλήνια ΔΑΚΕ Νοσοκομείων τα είπαν με Ευσταθόπουλο & ΔΑΚΕ Μεταξά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πληροφορίες του Piraeus Press αναφέρουν ότι το «μενού» της συζήτησης ήταν πλούσιο και μάλιστα ληφθήκαν και αποφάσεις

Ο Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης μαζί με την ηγεσία της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί με την ηγεσία της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου Μεταξά, παρουσία και του Αναπληρωτή Διοικητή Σαράντου Ευσταθόπουλου, μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο Μεταξά.

Το γεύμα έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο του Μικρολίμανου και διήρκησε περίπου 3 ώρες!

Παρόντες πέραν του Βουλευτή και οικοδεσπότη Χριστόφορου Μπουτσικάκη, ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Χρήστος Παπαναστάσης μαζί με τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Ρόκκα, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Μεταξά Ιατρός Μαστολόγος Παύλος Λαμπρόπουλος μαζί με τα μέλη του ΔΣ και Προϊσταμένες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Πέλα Μπατίκα, Ελένη Μπαφέ, Τζένη Μασούρα, Άντα Φιλιπποπούλου, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Διευθυντής Ιατρός Θωρακοχειρουργός Νίκος Μπολάνος, η πρώην Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Νατάσα Χαραλάμπους, το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ιατρός Ουρολόγος Νίκος Γούλας, καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα πολιτικής επικαιρότητας, αλλά κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τόσο στον χώρο της υγείας ευρύτερα όσο και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» ειδικότερα.

Μάλιστα ο Βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, που δίνει και το στίγμα της συζήτησης:

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν κοινή γραμμή στη συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που συζητήθηκαν, ενώ δεσμεύτηκαν για δραστικές παρεμβάσεις σε ζητήματα που αφορούν στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας  του Νοσοκομείου Μεταξά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του και ο κ. Μπουτσικάκης.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε σε ανάρτησή του: