Η Δόμνα Μιχαηλίδου ενημερώθηκε για την πορεία του ΜΕΤΡΟ Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δόμνα Μιχαηλίδου: Επισκέφτηκε τα γραφεία της Αττικό Μετρό για να έχει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στους 3 σταθμούς του Πειραιά

Μπορεί αυτές τις ημέρες  το βάρος της προσπάθειας της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου να ήταν στη μάχη για την ασφαλή μετακίνηση παιδιών, ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της φωτιάς στην Πεντέλη, αλλά δεν παραλείπει ούτε στιγμή τα θέματα που αφορούν στην εκλογική της περιφέρεια, την Α' Πειραιά.

Για παράδειγμα, σήμερα επισκέφθηκε τα γραφεία της Αττικό Μετρό για να έχει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στους 3 σταθμούς του Πειραιά και να συζητήσει τα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσής τους.

Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα κρισιμότερα σε εξέλιξη έργα, που θα ανακουφίσει το κυκλοφοριακό της πόλης, αλλά και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του Πειραιά!

Οπότε, είναι αυτονόητο η Πειραιώτισσα Δόμνα Μιχαηλίδου να παρακολουθεί στενά το θέμα, με τη γνωστή της μεθοδικότητα και υψηλές ταχύτητες!