Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Παντελονάτη» η Δόμνα Μιχαηλίδου… Λειτούργησε ως γνήσια Πειραιώτισσα. Βγήκε πρώτη και ανοιχτά να στηρίξει την Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ!

Σφοδρή επίθεση δέχθηκε πριν λίγα 24ωρα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, για την εμφάνισή της σε τηλεοπτικό μήνυμα που απηύθυνε.

Άμεση ήταν η αντίδραση της νεαρής Βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει σε ανάρτησή της:

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Μάλιστα η κ. Αχτσιόγλου βρήκε ένθερμη υποστήριξη από την Υφυπουργό και υποψήφια Βουλευτή Α Πειραιά & Νήσων με τη ΝΔ Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία απάντησε ηχηρά σε εκείνους που προέβησαν σε τέτοιου είδους σχόλια:

Κάποια πράγματα είναι - και έτσι πρέπει να είναι - πάνω και πέρα από κομματικούς ή χρωματικούς διαχωρισμούς, και αυτό το κάνει πράξη η νεαρή Υφυπουργός της ΝΔ, όπως επίσης το έπραξαν και οι Υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης.