Πειραιάς: Επίσκεψη Μπουτσικάκη στο Νοσοκομείο Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Μεταξά» πραγματοποίησε ο Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Μπουτσικάκης αφού παρακολούθησε την τέλεση του Μεγάλου Ευχελαίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ακολούθως πέρασε από κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου προκειμένου να ευχηθεί σε εργαζόμενους και νοσηλευόμενους.

Τον Βουλευτή υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο ο Αν. Διοικητής κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ογκολογικό Νοσοκομείου του Πειραιά, ο κ. Μπουτσικάκης συνομίλησε και με την ηγεσία της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Μεταξά», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της πανδημίας, προβλήματα που κάνουν πιο δύσκολη τη δουλειά των εργαζομένων, αλλά και προτάσεις για την άμεση βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Ο Βουλευτής της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ ιατρό επιμελητή Α’ Χειρουργό Μαστού κ. Παύλο Λαμπρόπουλο, με τη Διοικητική Διευθύντρια και τέως Πρόεδρο της ΔΑΚΕ κ. Νατάσα Χαραλάμπους, με τον Ιατρό Διευθυντή ΕΣΥ Θωρακοχειρουργό κ. Νίκο Μπολάνο, με τον Τομεάρχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κοσμά Εμμανουηλίδη, με το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής ΔΑΚΕ επικουρικό ιατρό ουρολόγο κ. Νίκο Γούλα και με πολλά ακόμα στελέχη της συνδικαλιστικής παράταξης της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ στο Νοσοκομείο Μεταξά για το Μέγα Ευχέλαιο (φωτο)