Ο Γιάννης Βουτσινάς άφησε ένα κεράκι στη μνήμη του Άλκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Οικονομικός Επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Βουτσινάς βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη συμπρωτεύουσα.

Όπως μαθαίνουμε από το στενό περιβάλλον του κ. Βουτσινά, ήταν εμφανώς συγκλονισμένος τις προηγούμενες μέρες από τον άδικο χαμό του 19χρονου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών στη Θεσσαλονίκη.

Για αυτό και ένιωσε την ανάγκη να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη, αφήνοντας στο σημείο της δολοφονίας του ένα κεράκι, δίπλα στα εκατοντάδες κεράκια που σιγοκαίνε εδώ και μέρες.

Ο Πειραιώτης Γιάννης Βουτσινάς με αυτήν του την πράξη, στέλνει κι εκείνος το μήνυμα ότι δε μας χωρίζει τίποτα ούτε επίπεδο οπαδικό, ούτε πολιτικό, ούτε προσωπικό, σε βαθμό που να δικαιολογείται ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα!

Στενός συνεργάτης του κ. Βουτσινά ανέφερε στο Piraeus Press ότι ο ίδιος συνομιλώντας με ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη, τόνισε ότι «η βία δεν είναι λύση, η βία καταδικάζεται απερίφραστα από όπου κι αν προέρχεται, γιατί τα αποτελέσματα είναι γνωστά και δυστυχώς κανείς δε θα μπορέσει να φέρει πίσω στην αγκαλιά των δικών του αυτό το νεαρό παιδί που είχε τόσα όνειρα για τη ζωή!».