Τραμ Πειραιά: Δε θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε το λόγο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεπής ο Πρωθυπουργός στις προτεραιότητες για τη χώρα - Γιατί επέλεξε την Εύβοια από τον Πειραιά

Δε θα παραστεί τελικά στην τελετή εγκαινίων του Τραμ στον Πειραιά ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η αλλαγή στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού δε φαίνεται να είναι εντελώς ξαφνική, όπως κάποιοι σκοπίμως αναφέρουν προκειμένου να διακινήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τη μη «κάθοδό» του στο μεγάλο λιμάνι.

Άλλωστε ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει στην πράξη την ιδιαίτερη αγάπη του για τον Πειραιά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις σημαντικές επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.

Ο πραγματικός λόγος του μη ερχομού του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να κάνει με την παρουσία του την ίδια μέρα στην Βόρεια Εύβοια!

Μετά τις μεγάλες πυρκαγιές που κατέστρεψαν τα δάση στο μισό σχεδόν νησί, ο Πρωθυπουργός θεωρεί ως ζήτημα τιμής την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της Εύβοιας και το τοποθετεί ως βασική προτεραιότητα, όπως και όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, το ταξίδι στην Εύβοια ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, όμως λόγω της έντονης κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε και μεταφέρθηκε για την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου.

Εξάλλου κράτος δεν είναι μόνο η Αθήνα! Αντιθέτως η παρουσία του εκάστοτε Πρωθυπουργού έχει πάντα μεγαλύτερη βαρύτητα στην ελληνική περιφέρεια!