Ο Ανδρέα Λοβέρδος ξανά στον Πειραιά – Συναντήθηκε με Γιάννη Μώραλη


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε την Παρασκευή με τον υποψήφιο Πρόεδρο στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος πριν λίγες μέρες είχε πραγματοποιήσει ομιλία στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώ την Πέμπτη που μας πέρασε μίλησε και ο Γιώργος Παπανδρέου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μώραλης συζήτησε με τον κ. Λοβέρδο  μια σειρά θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος του Πειραιά και γενικότερα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Δημαρχείο Πειραιά με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αυτοδιοικητικού χαρακτήρα. Αναφερθήκαμε – όπως ήταν φυσικό – σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι η πανδημία και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, σε θέματα που απασχολούν τον Πειραιά, ενώ τον ενημέρωσα και για μια σειρά μεγάλων αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας. Εύχομαι όσο περνούν οι μέρες και εντείνεται ο αγώνας στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας γόνιμος διάλογος και μια υγιής αντιπαράθεση, μεταξύ των υποψηφίων Προέδρων,  για το καλό  της πολιτικής ζωής της χώρας».