Δημοσκόπηση για Πειραιά: Ποσοστά για Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και Βουλευτές Α’ Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερη ικανοποίηση από το μέχρι στιγμής έργο του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη εκφράζουν οι πολίτες του Μεγάλου Λιμανιού, όπως φαίνεται στην έρευνα της GPO για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» που διεξήχθη το διάστημα από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο σύνολο της Α' εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά και περιλάμβανε ερωτήσεις τόσο για τον δήμο όσο και για τους πολιτικούς συσχετισμούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής σε επίπεδο κομμάτων, αλλά και υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Με βάση, τα αποτελέσματα που προέκυψαν, διαπιστώνεται  ότι στον Δήμο Πειραιά, οι πολίτες σε ποσοστό 43,9% δηλώνουν ότι τα πράγματα στο Μεγάλο Λιμάνι είναι καλύτερα μετά από επτά χρόνια που είναι δήμαρχος ο κ. Μώραλης, ενώ το 57,1% των Πειραιωτών εμφανίζεται πολύ και αρκετά ικανοποιημένο από το έργο του σημερινού δημάρχου.

Σημαντικά είναι και τα ευρήματα για τις διαθέσεις των πολιτών σχετικά με διαφορετικούς τομείς του δημοτικού έργου.Ειδικότερα για την προβολή του Πειραιά (όπου αρμόδια αντιδήμαρχος είναι η κ. Ανδριάνα Ζαρακέλη) το 54,8% δηλώνει πολύ και αρκετά ικανοποιημένο, για την καθαριότητα δηλώνει ικανοποιημένο το 50,3%, για τον τομέα του Πολιτισμού το 48,6%, για την εξυπηρέτηση των δημοτών το 45%, για την κοινωνική πολιτική το 41,8%, για τα έργα υποδομής το 29,3% και για την διαχείριση των οικονομικών το 22,8%.

Δημοσκόπηση GPO για τα Παραπολιτικά στον Πειραιά: 13,8% προβάδισμα της ΝΔ - Οι δημοφιλέστεροι βουλευτές

Στο 17,8% η αδιευκρίνιστη ψήφος - Ανακατατάξεις από την υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Η έρευνα της GPO για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»διεξήχθη το διάστημα από 21 έως 23/9 στο σύνολο της Α' εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά και περιλάμβανε ερωτήσεις τόσο για τον δήμο όσο και για τους πολιτικούς συσχετισμούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής σε επίπεδο κομμάτων, αλλά και υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τους πολιτικούς συσχετισμούς, η Ν.Δ. συνεχίζει με ποσοστό 35,2% να διατηρεί ένα ασφαλές προβάδισμα και μια σημαντική διαφορά 13,8 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφει ποσοστό 21,4%.

Και τα δύο κόμματα εμφανίζονται μεμειωμένα ποσοστά σε σχέση με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, απόρροια του υψηλού ποσοστού (17,8%) της αδιευκρίνιστης ψήφου που καταγράφεται στη δημοσκόπηση.

Δείτε την κατάταξη των Βουλευτών μετά την αναμενόμενη προσθήκη της Δόμνας Μιχαηλίδου στην Α’ Πειραιά και ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα ενδεχόμενη ενίσχυση του ψηφοδελτίου με τον Πειραιώτη Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, η οποία αν επιβεβαιωθεί, θα φέρει τα πάνω κάτω στο μεγάλο λιμάνι.

Στο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος σταθερά παραμένει ο Θοδωρής Δρίτσας και δεύτερη η Γεωργία Γεννιά.