Μπαίνει Εισαγγελέας στο ΒΕΠ – Εκτός ελέγχου η κατάσταση για εκλογή Προέδρου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ραγδαίες οι εξελίξεις σχετικά με τις Εκλογές του ΒΕΠ

- Καταγγελίες για παράνομη διαδικασία μετά την αποτυχημένη συνεδρίαση του ΔΣ λόγω μη απαρτίας

- Πληροφορίες για παρέμβαση εισαγγελέα

- Απαιτείται άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη

Καταγγελίες για καταπάτηση της εκλογικής διαδικασίας από τον νεοεκλεγέντα επικεφαλής της Πλειοψηφίας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο οποίος απέστειλε πρόσκληση για νέα συνεδρίαση του ΔΣ - μετά την αποτυχημένη συνεδρίαση λόγω μη απαρτίας - προκειμένου να επικυρωθεί η εκλογή του ως νέου Προέδρου του ΒΕΠ!

ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ

Το αδιανόητο είναι ότι ο κ. Παπαμανώλης, ο οποίος παρακάμπτει τον Α’ Αντιπρόεδρο (ο οποίος απέστειλε κανονικά την πρόσκληση για την πρώτη συνεδρίαση που τελικά δε σημείωσε απαρτία) και στέλνει εκείνος πρόσκληση για νέα συνεδρίαση, προφανώς κατέχοντας ακόμα τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου, ενώ παράλληλα διεκδικεί και τη θέση του Προέδρου!

Υπενθυμίζεται πως ο wanna be Πρόεδρος του ΒΕΠ (εκλεγμένος), στηριζόμενος στη λανθασμένη εκλογική διάταξη που πέρασε το Υπουργείο Ανάπτυξης, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό του Διευθυντή του ΒΕΠ και Αρχισυνδικαλιστή των εργαζομένων των επιμελητηρίων (εργαζόμενος), έχοντας λάβει μόλις 76 σταυρούς!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ «ΤΣΑΡΟΥ» ΤΟΥ ΒΕΠ

Σε επικοινωνία μας με τον Οικονομικό Επόπτη του ΒΕΠ κ. Παπαθανασίου, μας αποκάλυψε ότι επίκεινται αγορές ακινήτων και άλλες επενδύσεις του ΒΕΠ, γεγονός που από μόνο του απαιτεί αυξημένες πλειοψηφίες στις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ, τις οποίες μέχρι σήμερα δε φαίνεται να μπορεί να εξασφαλίσει ο εκλεκτός των εργαζομένων του ΒΕΠ!

ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Σύμφωνα με πηγές του Piraeus Press έχει προκληθεί πανικός στο επιτελείο του κ. Παπαμανώλη μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να συγκληθεί το ΔΣ και να επικυρώσει την εκλογή του ως Προέδρου.

Ενώ η πράξη του να στείλει ο ίδιος πρόσκληση για νέα συνεδρίαση ΔΣ, αποκαλύπτει ότι για κάποιο λόγο υπάρχει μεγάλη βιασύνη να προχωρήσει η εκλογή του κ. Παπαμανώλη... βιασύνη που δεν επέδειξαν ορισμένοι κατά την πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας, κατά την οποία εντελώς συμπτωματικά ψηφίστηκε και η αλλαγή στην εκλογική νομοθεσία!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ & ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Μαθαίνουμε ότι τα ρεπορτάζ του Piraeus Press τόσο για το κόστος των εργαζομένων του ΒΕΠ όσο και για την εκλογική διαδικασία διαδοχής του αείμνηστου Ανδριανού Μιχάλαρου έχουν φτάσει τόσο στην Εισαγγελία Πειραιά όσο και στο Γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

Και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες τόσο σε δικαστικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Πάντως αξιόπιστη πηγή μας από το ΒΕΠ ανέφερε πως καλά θα κάνουν όλα τα μέλη του ΔΣ να προσέχουν ιδιαίτερα πλέον πού βάζουν την υπογραφή τους, καθώς κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών, μετά τη δημοσιοποίηση των σοβαρών ζητημάτων που έχουν προκύψει.