ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αγραπίδης & Καρύδης, δυο προσωπικότητες που κοσμούν τη Δημοτική Αρχή Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο λόγος για τον πρώην Δήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη και τον πρώην Βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων Δημήτρη Καρύδη

- Εξελέγησαν στις κορυφαίες θέσεις πίσω από τον πρώτο με διαφορά Βαγγέλη Μαρινάκη

- Κοσμούν με την παρουσία τους και τη στάση τους τη Δημοτική Αρχή Μώραλη

- Ποιες θέσεις ευθύνης θα αναλάβουν;

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε αποκαλύψει μέσω του Piraeus Press τα επικρατέστερα σενάρια αξιοποίησης της σημαντικής πλειοψηφίας των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων Πειραιά, από τις παρατάξεις Μώραλη και Βλαχάκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αναμένεται η απόλυτη αξιοποίηση τόσο του Χρήστου Αγραπίδη όσο και του Δημήτρη Καρύδη και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά.

Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με την ίδια αγάπη και προσφορά στην πόλη, εκλέχθηκαν και οι δυο στην κορυφή των επιλογών των Πειραιωτών που ψήφισαν το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές.

Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ» ΚΑΡΥΔΗΣ & ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ

Σημασία όμως - και στεκόμαστε σε αυτό - δεν έχει το δεδομένο της αξιοποίησής τους, αλλά το πώς οι ίδιοι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο αυτό.

Μπορεί να είναι και οι δυο πλήρεις από κορυφαίες διακρίσεις και να απολαμβάνουν της αγάπης και της εκτίμησης των Πειραιωτών, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα προσφοράς στα κοινά, όμως και οι δυο τους παραμένουν ακόμα σεμνοί και ταπεινοί, πραγματικοί εθελοντές στο έργο για την αναγέννηση του Πειραιά.

Και το λέμε αυτό γιατί ενώ γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαν να «απαιτήσουν» και οι δυο τους όποια θέση ήθελαν - δεδομένων όλων των προαναφερομένων - εντούτοις μαθαίνουμε ότι και οι δυο έχουν θέσει ειλικρινώς στη διάθεση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, την ενδεχόμενη αξιοποίησή τους.

Μάλιστα ο κ. Καρύδης, φέρεται να είπε σε άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος και ύστερα από το πρώτο δημοσίευμα του Piraeus Press ότι «γραμμή μου εμένα είναι ότι εκτιμά ο Δήμαρχος», ενδεικτικό της στάσης που κρατά ο ίδιος στα διαφορά σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει συγκεκριμένη θέση.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας σχετικά με τις προβλέψεις για κάλυψη δυο εκ των κορυφαίων θέσεων ευθύνης της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, από τους δυο πολύ έμπειρους Πειραιώτες πολιτικούς.

Διαβάστε επίσης:

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Οι καραμπόλες και αυτοί που έχουν «κλειδώσει»