ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ο Πειραιάς όπως τον θέλουμε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Παναγιώτης Χριστοδούλου, με το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», μιλά για την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να κατοικεί, αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Καλλίπολη τουΠειραιά, τέταρτη γενιά Πειραιώτης, από τα χρόνια που πηγαίνα σχολείο, θυμάμαι έναν Πειραιά παρατημένο, βρώμικο και με πολλά πολλά προβλήματα. Όσοι και αν διοίκησαν το τόπο μας, πλην ελαχίστων περιπτώσεων,  δε κατάφεραν να αξιοποιήσουν σωστά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.  

Γνωρίζοντας τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που έχει η πόλη μας, θα πρέπει να παλέψουμε με ζήλο ώστε φτιάξουμε μια πόλη ανταγωνιστική και πρωτοπόρα .

Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε κάθε πιθανόσημείο της ώστε να υπερηφανευόμαστε  για το στολίδι μας  και  για τη παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στιςγενιές που θα έρθουν.

Η δεντροφύτεψη και η σωστή ανακύκλωση, ηπραγματοποίηση εκθέσεων και επιστροφής τηςναυτικής έκθεσης ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στο φυσικό του χώρο, η επίλυση των χώρων στάθμευσης, η έλλειψηαθλητικών εγκαταστάσεων, η συντήρηση και η φύλαξη των παιδικών χαρών, η επισκευή και ανακατασκευή πεζοδρομίων και η σωστή ασφαλτόστρωση των δρόμων ακόμα και σε εκείνους των βιομηχανικών περιοχών, η ενημέρωση στους επισκέπτες-τουρίστες για τα μουσεία και τους χώρους αναψυχής, η ανάπλαση παραλιών, τα σημεία ψυχαγωγίας των τετράποδων φίλων μας, η  συντήρηση και ο έλεγχος όλων των σχολικών κτιρίων, η πραγματική αξιοποίηση του πύργου μας που εδώ και χρόνια είναι ανενεργός και η καθαριότητα είναι κάποια από εκείνα τα θέματα που θα πρέπει να εργαστούμε και να λύσουμε από την επόμενη μέρα.

Ο Πειραιάς μπορεί να γίνει μία ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ αρκεί οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του γιατρού και Υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά, Νικόλαου Βλαχάκουκαι να μας δώσουν την εντολή να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για το κοινό συμφέρον, χωρίς προκαταλήψεις, ταμπέλες και στερεότυπα.