Γιάννης Μαρούκλας: Ο «εκλεκτός» της Νατάσας Καραμανλή υποψήφιος με τον Νίκο Βλαχάκο! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βαρέθηκες αυτές τις επεξηγηματικές παρενθέσεις, τα αμέτρητα εντός και εκτός  εισαγωγικών «θα» υποσχέσεων;

Ο Γιάννης Μαρούκλας που αξιολογείται καθημερινά,μέσα στον στίβο της ζωής σαν και σένα, αυτό και μόνο αρκεί για να δεις  με σεβασμό το πάθος του να αλλάξει την γειτονιά του, την Καλλίπολη και να την κάνει καλύτερη.

Να γίνεις κι εσύ καλύτερος μαζί του, γιατί στο πρόσωπο του δεν βρίσκεις ένα τυποποιημένο προφίλ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, που θα πάρει την ψήφο σου και μετά τις εκλογές μην τον είδατε...

Είναι ακριβώς το παιδί της διπλανής πόρτας, ο γείτονας σου που θα σου σφύξει το χέρι και μετά τις εκλογές, για να χτίσεται μαζί πιο δυνατά την «καρδιά» του Πειραιά, όπως την ονειρεύεσαι.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια ζωή χωρίς προκλήσεις...

Γεννήθηκε στην Καλλίπολη με καταγωγή από την Όλυμπο Καρπάθου, απόφοιτος οικονομικών και τμήματος Δημοσίων Σχέσεων με εμπειρία στον Ιατρικό κλάδο.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται από την θέση του Διευθύνοντα συμβούλου σε  γνωστό ιατρικό όμιλο αιμοκαθάρσεων.

Έχει συνεργαστεί επίσης με επώνυμες κυρίες του Ιατρικού κλάδου όπως η Νατάσα Καραμανλή, δεν είναι λίγες οι φορές που η συζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, τον συμβουλεύει για τις κινήσεις τακτικής, την διπλωματία στο λόγο απέναντι σε διαξιφισμούς με πολιτικούς αντιπάλους.

Υπήρξε  εξωτερικός συνεργάτης θεμάτων υγείας των τηλεοπτικών σταθμών «Star Channel» και    «Epsilon»

Η ευαισθησία του για τα παιδιά συνεπάγεται με την έντονη φιλανθρωπική του δράση για το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα», «Χατζηπατέρειο ‘Ιδρυμα» και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Στο πρόσωπο του ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Βλαχάκος, δεν βρήκε έναν ακόμη για το ψηφοδέλτιο του συνδιασμού του «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο»,  αλλά τον συναγωνιστή, τον φίλο σου, που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, αλλά θέλει να αλλάζει συνεχώς τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

Ένας εγχώριος αγωνιστής, που ονειρεύται να δει την «πόλη της καρδιάς σου» τον Πειραιά, μια σύγχρονη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

«Μαζί μπορούμε καλύτερα...τολμάμε;» μας λέει και μας κλείνει το μάτι...τι λέτε;