ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019 – Δε θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος (ΟΡΙΣΤΙΚΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κάνει πίσω ο Βασίλης Μιχαλολιάκος για το Δήμο Πειραιά μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

- Οι επίσημες ανακοινώσεις σε λίγες μέρες για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου

- Όλο το παρασκήνιο της απόφασης

- Τι θα κάνουν οι πρωτοκλασάτοι του Μιχαλολιάκου;

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Επιβεβαιώνεται το Piraeus Press που πρώτο είχε διαβλέψει ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Καθοριστικής σημασίας φαίνεται ότι στάθηκε η συνάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου με τον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος φέρεται να του ζήτησε να «κάνει πίσω» για το καλό της παράταξης.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συζήτησαν οι δυο άνδρες και εάν υπήρξε αντιπρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη προς τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Όπως επίσης δεν είναι γνωστό εάν ζητήθηκε από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα Βλαχάκου ούτε εάν θα το πράξει ο τ. Δήμαρχος Πειραιά.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εμφανώς προβληματισμένος, συνομίλησε αρχικά με τους εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους, στους οποίους και ανακοίνωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Τις τελικές του αποφάσεις θα τις ανακοινώσει επισήμως εντός των επομένων ημερών πάντως, ενώ άγνωστο είναι αν θα ματαιωθεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση δεν μεγάλο ξενοδοχείο του Πειραιά.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Εκτός της παρέμβασης Μητσοτάκη, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του φαίνεται να έχουν παίξει τόσο η οικογένειά του όσο και οι διαχρονικά στενοί του συνεργάτες.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι ένας τόσο σοβαρός προεκλογικός αγώνας απαιτεί δαπάνη αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ»

Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το Piraeus Press σε πολλούς από τους δημοτικούς συμβούλους του Βασίλη Μιχαλολιάκου έχει υπάρξει κρούση τόσο από το στρατόπεδο Μώραλη όσο και από το στρατόπεδο Βλαχάκου.

Εντός των επόμενων ημερών και αμέσως μετά τις τελικές ανακοινώσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις υποψηφιότητες των στελεχών του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς».

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που θα επιλέξουν το δρόμο της «εξόδου» - προσωρινής ή μόνιμης - είτε γιατί δεν τους εκφράζει κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις του Πειραιά είτε για καθαρά προσωπικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ