ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβολή Εκδήλωσης Βασίλη Μιχαλολιάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νέα παράταση χρόνου παίρνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

- Μεταφορά της Εκδήλωσης λόγω εξελίξεων στο Μακεδονικό

- Δείτε πότε θα ανακοινώσει τι αν προθέσεις του

- Τα τηλέφωνα από την Πειραιώς, οι πιέσεις και οι υποψήφιοι κορυφαίοι Δημοτικοί σύμβουλοι Μιχαλολιάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με αφορμή τα Εθνικά Ζητήματα και ειδικώς αυτό της Μακεδονίας και της Ψήφου Εμπιστοσύνης, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη εκδήλωση του συνδυασμού «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

Ενώ όλοι ανέμεναν ότι σε λίγες μέρες ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ανακοίνωνε την κάθοδό του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με πάω μιας λιτής ανακοίνωσης στο Facebook, ενημερώνει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του μετά από 10 μέρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, για λόγους που σχετίζονται με τη δυναμική των πολιτικών γεγονότων που εξελίσσονται αυτή την περίοδο στη χώρα μας, παίρνω την ευθύνη να αναβάλω την προγραμματισμένη εκδήλωση του Συνδυασμού «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Cavo D’Oro.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, για λόγους που σχετίζονται με τη δυναμική των πολιτικών γεγονότων που εξελίσσονται αυτή...

Gepostet von Βασίλης Μιχαλολιάκος am Dienstag, 15. Januar 2019

ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στα πολιτικά πηγαδάκια της πλατείας Κοραή, συζητιέται εδώ και μέρες το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeus Press σχετικά με τα τηλεφωνήματα της Πειραιώς σε στελέχη της ΝΔ Πειραιά.

Η νέα αναβολή του Βασίλη Μιχαλολιάκου, εμμέσως επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, ενώ παράλληλα αφήνει «παραθυράκι» για νέες ζυμώσεις μεταξύ των δημοτικών του συμβούλων, πολλοί εκ των οποίων αισθάνονται εγκλωβισμένοι πλέον, καθώς βλέπουν τον χρόνο να κυλά και το τ. Δήμαρχο να μην ανακοινώνει δημοσίως τις προθέσεις του.

Εν τω μεταξύ τόσο από το στρατόπεδο Μώραλη όσο και από το στρατόπεδο Βλαχάκου υπάρχει προσέγγιση στελεχών της παράταξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου, καθώς υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι ενδεχομένως ο κ. Μιχαλολιάκος να κάνει ένα βήμα πίσω τελικά.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι έχουμε να ζήσουμε πολλά μέχρι την 6η Φεβρουαρίου, αλλά και μέχρι τις Εκλογές του Μαΐου!

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Η ΝΔ επιβάλλει κομματική πειθαρχία – Άρχισαν τα τηλέφωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ