Δημήτρης Καρύδης: «Δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ»


«Είμαι παρών, αλλά πρέπει να ανοίξουμε δρόμους για την ανάδειξη νέων στελεχών», αναφέρει ο Δημήτρης Καρύδης.

Ο Δημήτρης Καρύδης, μέλος της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής και επί χρόνια εκπρόσωπος και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, δεν θα είναι υποψήφιος στον Πειραιά, όπως φαίνεται και από τις λίστες που σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Σε δήλωσή του εξηγεί την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές, απόφαση «δύσκολη πολιτικά και επώδυνη συναισθηματικά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο κ. Καρύδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

«Είναι αυτονόητο ότι με όλες μου τις δυνάμεις, θα συνεχίσω να στηρίζω την παράταξή μας, για να γίνει πιο ισχυρή και πιο δυνατή. Για να κερδίσει στην μάχη που δίνει, για να βγει η χώρα από τα σημερινά της αδιέξοδα και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον ελληνικό λαό και ειδικά για τους νέους», τόνισε ο κ. Καρύδης και συμπλήρωσε πως πήρε μέρος, από το 2012 έως σήμερα, σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις με πρωτοφανή σκληρότητα.

«Πιστεύω ότι έχω ένα μικρό μερίδιο στον αγώνα για να μείνει η χώρα όρθια και η ιστορική παράταξη μας ζωντανή, παρά τον πόλεμο λάσπης και μίσους που δεχθήκαμε, κυρίως από τις δυνάμεις του λαϊκισμού, της ισοπέδωσης και της δημαγωγίας», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να ανοίξουμε δρόμους. Να δώσουμε χώρο και οξυγόνο, με την συμμετοχή και την ανάδειξη και άλλων στελεχών.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και είμαι υπερήφανος γι αυτό.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα Παρών, στην προσπάθεια για ένα ισχυρό και ανεπτυγμένο οικονομικά Πειραιά. Όπως και στις μάχες για μια καλύτερη ζωή, με κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά», κατέληξε ο κ. Καρύδης.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Piraeus Press αναφέρουν ότι ίσως δούμε τον Δημήτρη Καρύδη ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ή το περιβάλλον του επισήμως.

Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο μεγάλο λιμάνι και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς, όπως σας έχουμε γράψει από καιρό!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ

«Μετά από μια μακρά τιμητική διαδρομή,στη πρώτη γραμμή  για  το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, πήρα τη δύσκολη πολιτικά και επώδυνη συναισθηματικά απόφαση, να μην συμμετάσχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Είναι αυτονόητο ότι με όλες μου τις δυνάμεις,θα συνεχίσω να στηρίζω την παράταξη μας,για να γίνει  πιο ισχυρή και πιο δυνατή.Για να κερδίσει στην μάχη που δίνει, για να βγει η χώρα από τα σημερινά της αδιέξοδα και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον ελληνικό λαό και ειδικά για τους νέους.

Από το 2012 έως σήμερα έγιναν 4 εκλογικές αναμετρήσεις με πρωτοφανή σκληρότητα.Σε όλες πήρα μέρος με συνέπεια και αυταπάρνηση. Πιστεύω  ότι έχω ένα μικρό μερίδιο στον αγώνα για να μείνει η χώρα όρθια και η ιστορική παράταξη μας ζωντανή,παρά τον πόλεμο λάσπης και μίσους που δεχθήκαμε, κυρίως από τις δυνάμεις του λαϊκισμού, της ισοπέδωσης και της δημαγωγίας.

Σήμερα πρέπειόλοι να πάψουμε να είμαστε κολλημένοι και αμετακίνητοι σε παγιωμένους ρόλους και συνήθειες. Πάνω απ’ όλα πρέπει να ανοίξουμε δρόμους. Να δώσουμε χώρο και οξυγόνο, με την συμμετοχή και την ανάδειξη και άλλων στελεχών.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και είμαι υπερήφανος γι αυτό.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα Παρών,στην προσπάθεια για ένα ισχυρό και ανεπτυγμένο οικονομικά Πειραιά. Όπως και στις μάχες για μια καλύτερη ζωή,με κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά».