Ακαταλαβίστικο «διάγγελμα» για τον Πειραιά από τον Δικηγόρο Παντελή Καμά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-  «Κρύβεται» κάποιος πίσω από την υποψηφιότητα Καμά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές; (Θα ακολουθήσει σε νέο ρεπορτάζ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Piraeus Press με στέλεχος της ΝΔ που θα προκαλέσει αναταραχή)

- Είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την ηλικία τωβ 16 ετών

- Γεννήθηκε, κατοικεί και έχει έδρα του δικηγορικού του Γραφείου στο Κερατσίνι 

- Ήταν υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2015 στη Β’ Πειραιά

Με ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο για τον Πειραιά του 2030, γενικό και αόριστο, ο Δικηγόρος Παντελής Καμάς, μάλλον επιχειρεί να πιάσει «στασίδι» ή να ριξει άδεια για να πιάσει γεμάτα...

Αναφερόμενος στη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα - στις γειτονιές της Β Πειραιά - προχωρά σε μια υπέρβαση παρουσιάζοντας τον ευρύτερο Πειραιά σαν μια πόλη (Πειραιά, Νίκαια, Σαλαμίνα κλπ), αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ηγηθεί κάποιας προσπάθειας στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές!

Χωρίς να αναφέρει όμως τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο ότι θα έρθει ως «οδοστρωτήρας» να κάνει «έφοδο» στον Πειραιά με απώτερο στόχο το μακρινό 2030!

Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι νομίζει...

Αλλά θα έχει ιδιαίτερη αξία η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κάνει το Piraeus Press με μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τον καφέ του Παντελή Καμά με πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ σε γνωστό καφέ του Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΑ: