ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη Δημοσκόπηση για να βγει πρώτος ο Μώραλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πριν 2 μέρες το Piraeus Press ξεκίνησε μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση (χρησιμοποιώντας ένα εκ των πλέον έγκυρων διαδικτυακών εργαλείων) προκειμένου να καταγράφει η τάση των ψηφοφόρων για το Δήμο Πειραιά.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ (πριν πειραχτούν)

Μέχρι τις πρώτες 36 ώρες οπότε και είχαν ψηφίσει περί τα 1.000 άτομα (τυχαίο δείγμα και μάλιστα αρκετά μεγάλο), τα «καθαρά» ποσοστά των επιλογών ήταν περίπου:

ΜΩΡΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 31%

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: 23%

ΑΛΛΟΣ ή ΑΛΛΗ: 31%

ΔΓ / ΔΑ: 5%

ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ: 10%

Από χθες Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, παρατηρείται συστηματική αύξηση των ψήφων που λαμβάνει η υποψηφιότητα Μώραλη και μάλιστα από συγκεκριμένες ip («γραμμές» για να είναι πιο κατανοητό).

Και σαφώς, επειδή δε γίνεται να μειωθούν οι ψήφοι των άλλων επιλογών... αυξάνονται μεθοδικά και συστηματικά οι ψήφοι Μώραλη!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:

Πιο συγκεκριμένα, η υποψηφιότητα Μώραλη στις επόμενες 459 ψήφους εκτοξεύτηκε στο 36,6% με αυξητική τάση μάλιστα (στατιστικά αδύνατο με βάση τα αποτελέσματα μέχρι τις πρώτες 1000 ψήφους)... Με τη διαφορά ότι στο διαδίκτυο η προέλευση των ip δεν κρύβεται !

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Το εργαλείο που χρησιμοποιήσαμε για τη διενέργεια της Δημοσκόπησης POLLDADDY είναι από τα πλέον έγκυρα και ανήκει στην «οικογένεια» της WORDPRESS.

Ο μόνος τρόπος να επηρεαστεί η ψηφοφορία είναι με «αγορασμένες» ip, καθώς κάθε ip ψηφίζει μόνο μια φορά!

Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ώρες καθώς παρατηρείται «ωμή παρέμβαση» υπέρ της υποψηφιότητας Μώραλη ο οποίος εκτοξεύθηκε από το 30% στο 36,5% σε λίγες ώρες!

Δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμαρχος Πειραιά είναι γνώστης αυτής της ενέργειας - ελπίζουμε όχι - αλλά οι συγκεκριμένες ip έχουν εντοπιστεί και θα προκαλέσουν έκπληξη!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά κάποιοι επιχειρούν να αλλοιώσουν τη βούληση του Πειραϊκού λαού και με «επικοινωνιακά παιχνίδια» να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Όμως όπως δείχνουν τα καθαρά νούμερα της Δημοσκόπησης, οι Πειραιώτες πλέον επιζητούν σε ποσοστό 70% την αλλαγή... και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!