Γιάννης Μώραλης σε απόγνωση – «Πόρτα» από ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ και διαρροή στελεχών !

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

-Ο Γιάννης Μώραλης επιχειρεί προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Δούρου-Γαβρίλη αλλά δεν του βγαίνει

- Η ΝΔ δε θα στηρίξει Γιάννη Μώραλη... εφόσον τελικά θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος

- Απογοήτευση και διαρροή στελεχών καθώς εδραιώνεται κλίμα ηττοπάθειας στον «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ»

- Ραγδαίες εξελίξεις και ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων το επόμενο χρονικό διάστημα

Φαίνεται πως ο Γιάννης Μώραλης αντιλαμβάνεται πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά από 4 χρόνια δημαρχιακής θητείας (με απουσία απτού έργου), για αυτό άλλωστε έσπευσε πρώτος εν μέσω καλοκαιριού να ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.

Με παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ο Γιάννης Μώραλης επιχειρεί να «ρίξει γέφυρες» στο ΣΥΡΙΖΑ - στο φυσικό του χώρο (κεντροαριστερά) δηλαδή - μέσω της «πολιτικά καμένης» Ρένα Δούρου, αλλά οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό μέχρι σήμερα.

Η προσέγγιση πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ Πειραιά δεν είχε επίσης την απήχηση που ανέμενε ο Γιάννης Μώραλης, καθώς βρήκε πολλές πόρτες κλειστές.

Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Piraeus Press η Πειραιώς έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας Μώραλη.

Στην προσπάθειά του μάλιστα να αναστρέψει το κλίμα, το επικοινωνιακό επιτελείο του Δημάρχου Πειραιά, διαρρέει ψευδείς ειδήσεις για δήθεν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους («δυνατά ονόματα») προκειμένου να τους «κάψει» και να περάσει την εικόνα του «ισχυρού».

ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, σημειώνεται πλέον σημαντική διαρροή δυσαρεστημένων στελεχών από την παράταξη Μώραλη, οι οποίοι είτε νιώθουν ότι αδικήθηκαν, είτε δεν βρήκε ανταπόκριση η προσπάθειά τους, είτε βλέπουν πως δυσκολεύει σημαντικά η επανεκλογή του Γιάννη Μώραλη ο οποίος αν και εν ενεργεία Δήμαρχος δεν ξεπερνά σε ποσοστά το 30%!

Τουλάχιστον δυο βαριά ονόματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press όχι μόνο δε θα είναι μαζί με τον Γιάννη Μώραλη - εφόσον αποφασίσει να είναι εκ νέου υποψήφιος - αλλά είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν και απέναντί του!

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε αυτό το κλίμα, το Piraeus Press διεξάγει την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση προκειμένου να καταγράφει το κλίμα που επικρατεί στον Πειραιά, με δεδομένο το σύστημα της απλής αναλογικής που απαιτεί πλειοψηφία 50% συν 1.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ