Γιάννης Μώραλης: Υπόσχεται πάλι 35.000 θέσεις εργασίας και αξιοποίηση του Πύργου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με τις ίδιες προεκλογικές υποσχέσεις επιχειρεί να ξανασυστηθεί επικοινωνιακά ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στους Πειραιώτες.

Μέσω φιλικών του ΜΜΕ, προβάλλονται μαζικά τις τελευταίες μέρες έργα που «θα» γίνουν στον Πειραιά με άγνωστο βέβαια χρονοδιάγραμμα!

Θαρρεί κανείς διαβάζοντας τα εν λόγω «έγκυρα ρεπορτάζ», ότι ο Γιάννης Μώραλης ουδεμία σχέση έχει με τον Πειραιά και ότι θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά!

Καθώς πουθενά δεν αναφέρεται ότι τις ίδιες υποσχέσεις για 35.000 θέσεις εργασίας, για την ανάπλαση του Μικρολίμανου, για την αξιοποίηση του Πύργου στο Λιμάνι, για την Καθαριότητα κλπ κλπ... τις είχε ξαναδώσει το 2014, όταν κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά απέναντι στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, έχοντας βέβαια την αμέριστη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη (όλοι οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι χωρίς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού η υποψηφιότητα Μώραλη δεν θα είχε ποτέ καμία τύχη).

Η αλήθεια όμως ποια είναι;

Η αλήθεια είναι ότι ουδεμία από τις βασικές προεκλογικές υποσχέσεις του Γιάννη Μώραλη έχει υλοποιηθεί ούτε πρόκειται να υλοποιηθεί μέχρι τον Μάιο του 2019 και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα «παίξουν τα ρέστα τους» επικοινωνιακά προκειμένου να υφαρπάζουν εκ νέου την ψήφο των Πειραιωτών με νέα «θα» και υποσχέσεις!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στον Πειραιά και δε θα την «ξαναπατήσουν», καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή με τα «έργα» και τις ημέρες της πήγε την πόλη ακόμα μια 5ετία πίσω και εξέθεσε τον ίδιο τον εμπνευστή και μπροστάρη του «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλη Μαρινάκη - ο οποίος τους εμπιστεύθηκε απόλυτα και επί της ουσιας του εξέλεξε για να εργαστούν σκληρά και να προσφέρουν στη γενέτειρά του, τον Πειραιά.

Κατάφεραν δηλαδή με την ανικανότητα ορισμένων, η ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής και η απουσία έργου, να «καλύψουν» τη σημαντική προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πειραϊκη κοινωνία (χιλιάδες καθημερινά συσσίτια μέσω Μητρόπολης Πειραιά, σημαντικές δωρεές κλπ).

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Πόση προσπάθεια θέλει για να το πετύχεις αυτό μέσα σε 4 χρόνια και ποιος και γιατί τους κρατά ακόμα στη θέση τους ενώ απέτυχαν παταγωδώς;

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeus Press γιατί έρχονται σημαντικές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον Γιάννη Μώραλη και τις «ιδιαίτερες» σχέσεις που έχει αναπτύξει τελευταία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις νέες πολιτικές ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο Λιμάνι που θα αλλάξουν τις ισορροπίες...