ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Οι φωνές του Γιάννη Μώραλη ακούστηκαν ως την Πλατεία Κοραή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του στον 7ο όροφο του Δημαρχείου Πειραιά κάλεσε πριν λίγες ώρες ο Γιάννης Μώραλης.

Όπως πληροφορούμαστε, αφορμή της ξαφνικής μάζωξης της «εκτελεστικής» εξουσίας του Δήμου Πειραιά - Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι & Γενικός Γραμματέας - στάθηκαν οι αποκαλύψεις του Piraeus Press τόσο για τις βραδινές υπερωρίες στο Πράσινο όσο και για την προμήθεια των κλιματιστικών 16.000 ευρώ συν ΦΠΑ από τη... Λαμία!

Η ένταση του Δημάρχου Πειραιά ήταν τόσο μεγάλη που οι φωνές του ακούστηκαν έως την Πλατεία Κοραή, ανέφερε στο Piraeus Press εργαζόμενος του Δήμου Πειραιά!

Προφανώς, ο κ. Μώραλης δεν είχε ιδέα τόσο για τις βραδινές υπερωρίες που δίνονταν στο Πράσινο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σταύρο Βοϊδονικόλα με την υπογραφή της Αντιδημάρχου Οικονομικών Αθηνάς Χαρβαλάκου-Γλύκα, όσο και για την απευθείας ανάθεση των 16.000 συν ΦΠΑ για την αγορά κλιματιστικών από τη Λαμία!

Το Piraeus Press βέβαια τα γράφει από καιρό αυτά, αλλά έπρεπε να φτάσουμε 10 μήνες προν τις εκλογές για να αντιληφθεί ο Δήμαρχος Πειραιά ορισμένα πράγματα!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ φυσικά.

Θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Γιάννη Μώραλη ύστερα από τα τελευταία γεγονότα, καθώς μαθαίνουμε επίσης ότι έχει ζητήσει από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, αναλυτική λίστα με τις απευθείας αναθέσεις των τελευταίων ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βραδινές υπερωρίες για υπαλλήλους του Πρασίνου!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Απευθείας ανάθεση 16.000 ευρώ για κλιματιστικά σε εταιρία με έδρα… στη Λαμία!