Ο Γιάννης Μώραλης στηρίζει ανοιχτά Ρένα Δούρου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι ευρέως γνωστές οι αριστερές πεποιθήσεις του Δημάρχου Πειραιά, αλλά η «αβάντα» που έκανε μέσω της ΕΡΤ στη Ρένα Δούρου δεν έχει προηγούμενο!

Ο Γιάννης Μώραλης εμφανίστηκε την Κυριακή που μας πέρασε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, μιλώντας για τα 4 χρόνια της θητείας του ως Δημάρχου Πειραιά και για αρκετά ακόμα ζητήματα.

Αίσθηση όμως προκάλεσε στους Πειραιώτες που παρακολούθησαν τη συνέντευξη του κ. Μώραλη, το γεγονός ότι στήριξε ανοιχτά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τονίζοντας και υπερθεματίζοντας για την πολύ καλή συνεργασία που διατηρούν.

Οι λόγοι για τους οποίους επέλεξε να πράξει κάτι τέτοιο ο Γιάννης Μώραλης δεν δύνανται να κατανοηθούν, δεδομένου ότι η κ. Δούρου σπάει κάθε ρεκόρ αρνητικής δημοφιλίας λόγω του ανύπαρκτου έργου της στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και των «ανοχύρωτων πόλεων» που πλημμυρίζουν με την πρώτη μπόρα, επειδή δεν έχει προχωρήσει τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα.

Τραγική ειρωνεία, ότι την ίδια μέρα το απόγευμα, τόσο ο Πειραιάς όσο και οι γύρω περιοχές (Πέραμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός κλπ) πνίγηκαν στην κυριολεξία μετά από την μπόρα που ξέσπασε!

Προφανώς ο κ. Μώραλης θεωρεί ότι θα έχει πολιτικό συμπαραστάτη την Ρένα Δούρου στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, οι οποίες όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθούν σε 10 μήνες, το Μάιο του 2019!

Και βέβαια, θα πρέπει να μάθουμε εάν συμφωνούν με τον κ. Μώραλη οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, οι οποίοι κατά πλειοψηφία προέρχονται από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Σαφώς, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είναι απόλυτα δυσαρεστημένοι τόσο με την ανυπαρξία έργου από τη Δημοτική Αρχή Μώραλη, όσο και με την ανυπαρξία της Ρένας Δούρου και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, τότε το μέλλον για τον Γιάννη Μώραλη δεν προβλέπεται ιδιαίτερα ευοίωνο (σχετικά με την επανεκλογή του μιας και έχει ήδη ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του).

Ας μη λησμονούμε ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή θα κληθεί να διαχειριστεί 80.000.000 ευρώ από την ΟΧΕ, κάτι που θα βαρύνει πολύ τις πλάτες πολλών στον Πειραιά... για αυτό και θα απαιτηθούν ευρείες συναινέσεις και συνεργασίες (προεκλογικά και μετεκλογικά)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Απευθείας ανάθεση 16.000 ευρώ για κλιματιστικά σε εταιρία με έδρα… στη Λαμία!