ΜΗΝΥΜΑ ΜΩΡΑΛΗ για 25η Μαρτίου – Το πιο προχειρογραμμένο μήνυμα Δημάρχου Πειραιά όλων των εποχών!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτεθειμένος για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Πειραιά από την ανεπάρκεια των στενών συνεργατών του, τους οποίους πληρώνει ο Πειραϊκός λαός!

Με έκπληξη λάβαμε χθες στο Piraeus Press δελτίο τύπου με τη δήλωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, η οποία αναρτήθηκε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Μας εξέπληξε η προχειρότητα με την οποία συντάχθηκε αλλά κυρίως το γεγονός ότι ενώ στο Δήμο Πειραιά υπάρχει Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Διεύθυνση Επικοινωνίας, Τμήμα Γραφείου Τύπου και 2-3 εξωτερικοί συνεργάτες (καλοπληρώνονται από τον πειραϊκό λαό) που ασχολούνται με τον τομέα αυτόν, κανείς δε φρόντισε να το «σουλουπώσει» λίγο!

Διαβάστε προσεχτικά τις 10 σειρές του μηνύματος του κ. Μώραλη και θα καταλάβετε τι εννοούμε !

«Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα είναι μια μεγάλη εθνική γιορτή για όλη τη χώρα, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. 197 χρόνια μετά από την Ελληνική επανάσταση, το μήνυμα του αγώνα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ. Ο αγώνας για την πατρίδα, την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία είναι πραγματικά επίκαιρος όσο ποτέ. Με το "Σκοπιανό" ανοιχτό και σε διαπραγμάτευση για το όνομα των Σκοπίων, αλλά και την τουρκική επιθετικότητα να είναι στα «κόκκινα» νομίζω ότι το μήνυμα της εθνικής εορτής, 197 χρόνια μετά, θα πρέπει να είναι: όλος ο πολιτικός κόσμος ενωμένος να στοιχηθεί πίσω από μία εθνική γραμμή, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χώρα και όλους μας. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Να είστε καλά».

Και το σχετικό ποστ στο Facebook:

29345798_10215801839543895_2080243100_n