ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ: Ο Παύλος Πολιτάκης αφιέρωσε τη «μεγάλη επιστροφή» του Πειραιά στον Γιώργο Κασιμάτη! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του νέου Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννη Βουτσινά, είναι ο νυν Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΠ, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και διακεκριμένος Πειραιώτης Επιχειρηματίας Παύλος Πολιτάκης.

Ο ρόλος και η παρουσία του Παύλου Πολιτάκη στις εκλογές του Δεκεμβρίου ήταν καθοριστικής σημασίας.

Το ίδιο συνέβη και τώρα, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΚΕΕΕ, στην οποία είχε θέσει υποψηφιότητα ο Γιάννης Βουτσινάς.

6B540ACB-7861-4654-9138-09277547452F

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα για την «ευρύτερη επιχειρηματική οικογένεια» του Πειραιά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν είχε εκπροσώπηση στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ο Παύλος Πολιτάκης θυμήθηκε τον άνθρωπο που του έδειξε τα πρώτα του βήματα στην ενασχόληση με τα επί επιμελητηριακά... Και δεν ήταν άλλος από τον για πολλούς κορυφαίο Έλληνα επιμελητηριακό άνδρα από τον Πειραιά, τον αείμνηστο Γιώργο Κασιμάτη, στον οποίο και αφιέρωσε αυτή τη «μεγάλη επιστροφή», βγάζοντας μια φωτογραφία στην αίθουσα που έχει πάρει τιμής ένεκεν το όνομα του ιστορικού Πειραιώτη Προέδρου της ΚΕΕΕ.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία που απαθανάτισε ο φακός του Piraeus Press...

39DDE07D-49B1-42E8-AC53-1066F4431452