Ποιος Πειραιώτης Επιχειρηματίας έχει το ψεύτικο προφίλ Nikos Andreadis σε Facebook & Instagram;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η σοβαρότητα σε αυτή την πόλη τείνει να γίνει είδος υπό εξαφάνιση! Σήμερα, το παραεπιχειρηματικό μας ρεπορτάζ αφορά σε άνδρα, που ασχολείται με τη Ναυτιλία στον Πειραιά, καθώς επίσης και με το ποδόσφαιρο.

Και εννοείται πως δεν ανα φέρεται το ρεπορτάζ στον Βαγγέλη Μαρινάκη - όπως κάποιος κακοπροαίρετα θα σκεφτόταν ή θα διέρρεε λόγω της αναφοράς μας σε ναυτιλία και ποδόσφαιρο - γιατί πρώτον είναι όντως σοβαρός επιχειρηματίας και γιατί δεύτερον έχει δυναμική παρουσία με το όνομά του στα κοινωνικά δίκτυα και καμία ανάγκη από ψεύτικα προφίλ στα social media.

Το προφίλ Nikos Andreadis λοιπόν, ανήκει σε 50άρη άνδρα (τόσο δείχνει περίπου), ο οποίος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, επέλεξε να δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ και να γίνει φίλος με μια σειρά από διακεκριμένους Πειραιώτες, προκειμένου να παρακολουθεί τα νέα τους! Από περιέργεια; Από καχυποψία; Από έλλειψη άλλου ενδιαφέροντος; Για προσωπικούς ή επιχειρηματικούς λόγους;

Δε γνωρίζουμε την πραγματική αιτία! Το μόνο βέβαιο είναι ότι μια τέτοια παιδιάστικη συμπεριφορά αναδεικνύει πολλά για έναν ανθρώπινο χαρακτήρα. Και μετά είναι να απορούν μερικοί που πλασάρονται ως σοβαρές προσωπικότητες του Πειραιά, γιατί κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά...

Σκοπίμως δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του Πειραιώτη επιχειρηματία γιατί στόχος μας δεν είναι να εκθέσουμε κανέναν.

ΥΓ: Του ζητούμε να κλείσει το ψεύτικο προφίλ εντός 10 ημερών, γιατί τότε θα αναγκαστούμε να δημοσιοποιήσουμε με στοιχεία την ταυτότητά του, ώστε να σταματήσει η εξαπάτηση εκατοντάδων Πειραιωτών!