ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι ασφαλιστές στηρίζουν τον Γιάννη Βουτσινά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την εμπιστοσύνη στο συνδυασμό Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών και στο πρόσωπο του επικεφαλής του οικονομολόγου Γιάννη Βουτσινά, αποδεικνύει η συμμετοχή είκοσι επτά (27) κορυφαίων επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στο ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε για τις επερχόμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

9C36E1D3-224B-4DE2-A3D6-BE872503B037

Η ισχυρή παρουσία τους στο συνδυασμό σηματοδοτεί τη διάθεση του επικεφαλής του να ασχοληθεί με το σοβαρά προβλήματα και ζητήματα του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και της αγοράς εν γένει, όπως:

· Η επαναληπτική πιστοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου

· Η υπερφορολόγηση

· Οι υψηλότατες εισφορές

· Η προστασία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στην ασφαλιστική αγορά

· Η αποκατάσταση και αυτοτέλεια της εγκυρότητας του επαγγελματικού διαμεσολαβητή

· Τροποποίηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου ανανέωσης των αδειών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Ελαστικοποίηση της διαδικασίας υποβολής σχετικών εγγράφων προς το επιμελητήριο.

· Η ανάγκη διεξαγωγής εξειδικευμένων σεμιναρίων

· Η δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων με ασφαλιστικούς συμβούλους και η ενημέρωσή τους για τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει το επιμελητήριο.

96D51186-8DC9-45E5-BE3F-C4435231053D

Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Βουτσινάς δεν είναι ο ίδιος επαγγελματίας του χώρου των Ασφαλειών, είναι σε θέση λόγω της ιδιότητάς του, να έχει πλήρη, σφαιρική και ουσιαστική εικόνα των θεμάτων που πλήττουν κάθε κλάδο. Και αυτό αποτελεί συνολική εγγύηση για όλη την ομάδα που έχει συγκροτηθεί, καθώς δεν λειτουργεί κλαδικά, αλλά συλλογικά!

Αυτό άλλωστε έχει φροντίσει να καταστεί σαφές και ο επικεφαλής του συνδυασμού, ότι το Επιμελητήριο δεν αποτελεί κλαδικό όργανο ενός ή του άλλου κλάδου, αλλά όλων των επαγγελματιών.

Για όλους εργάζεται, για όλους διεκδικεί, από όλους προέρχεται, από όλους στηρίζεται, όπως δηλώνει στο Piraeuspress.gr στενός του συνεργάτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα των 27 που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Βουτσινά, είναι έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, που επιθυμούν να συμβάλουν και με τις δικές τους δυνάμεις στην αλλαγή της εικόνας, του ρόλου και πολύ περισσότερο της αποτελεσματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

*Οι Εκλογές του ΕΕΠ θα πραγματοποιηθούν στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Αγίου Κωνσταντίνου 3 Πειραιάς και στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ελευσίνα, Εθνικής Αντιστάσεως 98, από τις 08.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ