Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Νίκος Πέτσας στηρίζει Βουτσινά και Πολιτάκη για το ΕΕΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο δραστήριος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου και Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Εμπόρων Αττικής Όμορων Δήμων και Νησιών Αιγαίου Νίκος Πέτσας, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Βουτσινά για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Ο κ. Πέτσας, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και Πρόεδρος στον Φάρο Κερατσινίου, παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» του Γιάννη Βουτσινά στην Ελευσίνα και δήλωσε δημοσίως τη στήριξή του!

FE534CF4-9EF8-4D5C-9F89-9C31882D4938

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Πέτσας έχει «αναλάβει» προσωπικά την εκλογή του Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου κ. Βασίλη Ρηνιώτη, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης και φίλος του, ενώ παράλληλα στηρίζει ανοιχτά και τον καλό του φίλο και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Δήμων και Νησιών Αιγαίου κ. Παύλο Πολιτάκη.

Ο κ. Πέτσας έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια δυναμική τόσο στο Κερατσίνι όσο και στην πόλη του Πειραιά και οι πληροφορίες μας λένε ότι εύκολα θα καταφέρει να στηρίξει στην πράξη τους δυο καλούς του φίλους και συνεργάτες.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Βουτσινά ο κ. Πέτσας είπε χαρακτηριστικά: «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά θα περάσει σε μια νέα εποχή από την 12η του Δεκέμβρη με την εκλογή του Γιάννη Βουτσινά στη θέση του Προέδρου. Για αυτό όλος ο εμπορικός κόσμος του ευρύτερου Πειραιά τον στηρίζει ανοιχτά προσβλέποντας σε μια άκρως αποτελεσματική συνεργασία».