ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η παιδική χαρά έγινε… Ζούγκλα! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν αντικρίσαμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η παιδική χαρά στην οδό Μουσών, μεταξύ Σωτήρος & Βασιλέως Γεωργίου, στον Πειραιά!
 
Είναι σα να μην την έχει επισκεφτεί κανείς εδώ και χρόνια!
 
Ύστερα από καταγγελία που λάβαμε στο Piraeuspress.gr, σπεύσαμε να απαθανατίσουμε την "τραγική" εικόνα που μας μεταφέρθηκε... Και ειλικρινά δεν περιμέναμε να αντικρίσουμε αυτή την εικόνα!
 
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Ενδεικτικό της αποδιοργάνωσης των Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, είναι το παρακάτω μήνυμα που λάβαμε και περιγράφει την αγωνιώδη προσπάθεια του Δημότη, να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο... Δείτε τις "μοναδικές" απαντήσεις που έλαβε από τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά!
 
"Έχουμε καλέσει στον τομέα Πρασίνου και δηλώνουν αναρμόδιοι και τους παραπέμπουν στη Δημοτική Αστυνομία. Η Δημοτική Αστυνομία παραπέμπει στον γενικό γραμματέα του Δήμου και το γραφείο του γ.γ. του Δήμου είπε στην κυρία που παραπονιέται να βρει τον Δήμαρχο να μιλήσει στον Αντιδήμαρχο!"

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
Δείτε την παιδική χαρά στην οδό Μουσών, μεταξύ Σωτήρος & Βασιλέως Γεωργίου, όπως την απαθανάτισε χθες ο φωτογραφικός φακός του Piraeuspress.gr.
 

 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
 
Αλήθεια, ποιος τελικά ευθύνεται για αυτή την κατάσταση και για το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, παραπέμπουν τον Δημότη για ένα τόσο απλό ζήτημα, στον Δήμαρχο Πειραιά;
 
Ποιοι είναι εκείνοι που εκθέτουν τον Γιάννη Μώραλη;
 
Θα αποδοθούν ευθύνες άραγε;