Το Νοσοκομείο ΜETROPOLITAN συνεχίζει προκλητικά την “κατάληψη” των πεζοδρομίων (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η προκλητικότητα των διοικούντων το ιδιωτικό νοσοκομείο METROPOLITAN στο Νέο Φάληρο δεν έχει όρια!

Μετά το πρόσφατο ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, που ανέδειξε την "κατάληψη" των πεζοδρομίων από τα ΙΧ του νοσοκομείου και των υψηλόβαθμων στελεχών του, φαίνεται ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι κράτος εν κράτει!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχουν τοποθετήσει κώνους της Τροχαίας κατά μήκος του ενός πεζοδρομίου - προφανώς για να "κρατήσουν τις θέσεις παρκαρίσματος, ενώ κάποιος εκ των υψηλόβαθμων στελεχών έχει παρκάρει "κανονικά και με το νόμο" την αυτοκινητάρα του στο πεζοδρόμιο... Στο έταιρο πεζοδρόμιο, τα ασθενοφόρα έχουν "καβαλήσει" τα πεζοδρόμια επίσης "κανονικά και με το νόμο" !

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που ακολουθούν, τη στιγμή που ο ρεπόρτερ μας γίνεται αντιληπτός από την ασφάλεια του Νοσοκομείου, ένας άνδρας τρέχει να απομακρύνει το πολυτελές ΙΧ από το πεζοδρόμιο... Γιατί άραγε;

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

Για μια ακόμα φορά, μέσω του site μας και ύστερα και από καταγγελίες κατοίκων, κάνουμε έκκληση κυρίως προς το Δήμο Πειραιά να επιληφθεί άμεσα του θέματος με παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά.

ΥΓ: Το Piraeuspress.gr θα συνεχίζει το ρεπορτάζ μέχρι να δικαιωθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που βλέπουν του πολίτες να διακρίνονται σε δημότες δυο ταχυτήτων!

Το μήνυμα είναι ένα... Με το χρήμα δεν αγοράζονται τα πάντα!

Διαβάστε επίσης: