Η Φώφη Γεννηματά έκανε Θεοφάνεια στον Πειραιά – Ποιοι τη συνόδευαν; (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την τιμητική της είχε σήμερα στον Πειραιά η εορταζόμενη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά!
 
Είναι γεγονός ότι η παρουσία της έγινε αισθητή, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η σκηνή που ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών της ευχήθηκε και της έδωσε να πετάξει το 2ο ολόλευκο περιστέρι κατά την Δοξολογία στο Λιμάνι του Πειραιά.
 
Η 3η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
 
Άραγε, πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε για 3ήμερο φορά στο Μεγάλο Λιμάνι, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει ο νέος και ιδιαίτερα δραστήριος Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Α Πειραιά, Τάσος Καλαφάτης.
 
Μάλιστα, ο Οικονομολόγος και εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τάσος Καλαφάτης, ήταν ο πρώτος που δέχθηκε ενημέρωση σχετικά με την επίσκεψη της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια.
 
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;
 
Η Φώφη Γεννηματά έφτασε στον Ιερό Μητροπολητικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά συνοδευόμενη από την πρώην Βουλευτή και στενή της συνεργάτιδα Τόνια Αντωνίου.
 
Δίπλα της ήταν πάντα ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α Πειραιά Τάσος Καλαφάτης και ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Εκδότης Δημήτρης Κατσικάρης... Οι οποίοι την είχαν πάρει στην κυριολεξία αγκαζέ στη διαδρομή!
 
Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ
 
Μετά το πέρας της Δοξολογίας, η παρέα της Φώφης Γεννηματά, κάθισε σε γνωστό καφέ της Πλατείας Κοραή (Δημαρχείο Πειραιά).
 
Εκεί είδαμε τόσο τον τ. Δήμαρχο Μεθάνων Χρήστο Πάλλη, τον Πολιτευτή Βασίλη Κατσαφάδο, τον τ. Βουλευτή Β Πειραιά Δημήτρη Λιντζέρη και τον Πρόεδρο της Τοπικής ΠΑΣΟΚ Ε Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Λεωνίδα Μελά.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ PIRAEUSPRESS.GR