Αγανάκτηση στον Πειραιά: Έβαψαν τα «γκρεμισμένα» κολονάκια – «Είσαστε μ@λ@κες όλοι»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Το θέατρο του παραλόγου σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά 

- Υβριστικό μήνυμα από αγανακτισμένο πολίτη

Μάρτυρες σε μια ακόμη ιστορία «δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας», με την κακή του όρου έννοια, γίνονται όσοι οδηγοί ή πεζοί ακολουθούν την έξοδο του Πειραιά από την Τζαβέλλα προς Παραλιακή, λίγο πριν το ύψος του ΣΕΦ!

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που εξασφάλισε το Piraeus Press, το απίθανο συνεργείο που επιμελήθηκε του βαψίματος του πεζοδρομίου, δε σκέφτηκε να αφαιρέσει ή να αντικαταστήσει τα ξηλωμένα κολονάκια, παρά φρόντισαν να τα βάψουν και αυτά με ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα, τηρώντας με λεπτομέρεια την εναλλαγή του λευκού με το κίτρινο!

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει 

Προφανώς η παραπάνω εικόνα δεν περνά απαρατήρητη από όποιον την αντικρίζει, αλλά εντυπώσεις προκαλεί το γεγονός ότι καμία αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ή της Περιφέρειας δεν έχει επιληφθεί της συγκεκριμένης περίπτωσης, που προκαλεί κυριολεκτικά τρέλα και αναδεικνύει το μεγαλείο της κακώς εννοούμενης δημοσιοϋπαλληλικής «κουλτούρας»!

Μάλιστα κάποιος αγανακτισμένος πολίτης, φαίνεται να έγραψε και «αφιέρωση» σε όσους εμπλέκονται στην υλοποίηση του συγκεκριμένου… «έργου»!

Καλό θα είναι τέτοια πράγματα να μη συμβαίνουν στο μέλλον!