Μικρολίμανο: Καμία εργασία αποκατάστασης μετά το τρομακτικό τροχαίο με το τζιπ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν 19 Δεκεμβρίου όταν οδηγός ενός  μεγάλου μαύρου πολυτελούς τζιπ έχανε τον έλεγχο στο Μικρολίμανο και προκαλούσε ένα τρομακτικό τροχαίο, στο οποίο ως εκ θαύματος δε θρηνήσαμε θύματα!

Οι εικόνες τότε είχαν κάνει το γύρο του Διαδικτύου, καθώς μετά την πτώση και το αναποδογύρισμα, το τζιπ σταμάτησε ένα βήμα πριν τη θάλασσα.

Όπως προαναφέρθηκε, ως εκ θαύματος δεν υπήρξε τραυματίας ή ακόμα και νεκρός, αφού λόγω του κρύου δεν υπήρχε καθήμενος κόσμος στο μαγαζί εστίασης, που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Τρεις μήνες μετά όμως και ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές!

Γνωρίζουμε καλά ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στη χώρα μας και ειδικά όταν εμπλέκονται φορείς του δημοσίου είναι αρκετά χρονοβόρες, όταν όμως πρόκειται για νούμερο ένα το χοτ σποτ - τη βιτρίνα του Πειραιά, αλλά και για επιχείρηση εστίασης - ενός κλάδου που δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται διαρκώς από την πανδημία και τη ραγδαία αύξηση των τιμών στην ενέργεια και τα προϊόντα - τότε οι μηχανισμοί θα έπρεπε να κινούνται πολύ πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι επισκευές αφορούν στην τοποθέτηση απλά μιας νέας πέργκολας, σαν τις ομοιόμορφες πέργκολες που έχουν τοποθετηθεί στους εξωτερικούς χώρους όλων των επιχειρήσεων του Μικρολίμανου από τον ίδιο εργολάβο που κέρδισε το σχετικό διαγωνισμό, προκειμένου να διαφυλαχθεί η αισθητική του τοπίου.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στο Μικρολίμανο