ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άστεγος με ηπατίτιδα σκορπάει τον τρόμο στο κέντρο του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως έχει δημιουργήσει στους κατοίκους στην περιοχή της Ευαγγελίστριας ένας άστεγος αλκοολικός, Ρουμανικής καταγωγής.

Ο άστεγος συνηθίζει να κάθεται στη συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας και Βούλγαρη, όπου συχνά δημιουργεί εντάσεις, καβγάδες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ξημερώματα έχει "σηκώσει στο πόδι" όλη την περιοχή από τις φωνές.
Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους αφού έπειτα από νοσήλια του αστέγου στο Ασκληπιείο Βούλας διαγνώστηκε πως πάσχει από ηπατίτιδα.
Εδώ και τρεις περίπου ημέρες, ο εν λόγω άστεγος, επέστρεψε ξανά στο στέκι του κάτι που ανάγκασε τους κατοίκους να ενημερώσουν για την κατάσταση τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά.
Οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας του δήμου έφθασαν άμεσα στο σημείο και παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατέστη δυνατό να τον μεταφέρουν στους ξενώνες αστέγων.
Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την ενημέρωση της κατάστασης της υγείας του, η παρέμβαση του εισαγγελέα κρίνεται άμεσα απαραίτητη.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τους αστυνομικούς τους τμήματος ασφαλείας Πειραιά να κάνουν σύσταση στον άστεγο Ρουμάνο:




Σημειώνεται πως χθες, λίγες μόλις ώρες αργότερα από τις συστάσεις της αστυνομίας, ο άστεγος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως βρίσκεται σε κώμα έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.