ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ: Η καφετέρια που κάνουν πάρτυ τα περιστέρια! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να μην σας φανεί απίστευτο, αλλά δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα περιστατικά!

Σε επικοινωνία με την PIRAEUS PRESS ο φίλος αναγνώστης Ε.Ε. μας περιέγραψε την τραγελαφική εμπειρία του σε κεντρικό καφέ της πλατείας Κανάρη στο Πασαλιμάνι.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, το μαγαζί είναι "τίγκα" στο περιστέρι!

Και μπορεί για κάποιους να ακούγεται διασκεδαστικό, για την παρέα που ήταν στην καφετέρια και πλήρωσε και 10 ευρώ για να απολαύσει τον καφέ και τη θέα, κάθε άλλο παρά αστείο ήταν το πέταγμα των περιστεριών που εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό της γυάλινης προέκτασης της καφετέριας.


Όπως μας είπε ο Ε.Ε., αυτός και η παρέα τους αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν καθώς τα περιστέρια έγιναν επιθετικά στην προσπάθειά τους να βρουν την έξοδο ενώ ο χώρος γέμισε σκόνη και πούπουλα.

Και το πιο σημαντικό... Δεν εμφανίστηκε κανείς από το μαγαζί για να δείξει έστω και ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον!

Τελικά η παρέα αποχώρησε-ήταν και η μοναδική άλλωστε στην εν λόγω καφετέρια-τα περιστέρια παρέμειναν εγκλωβισμένα, άγνωστο για πόσο...




@ Ένα είναι το σίγουρο, ότι με τέτοιο σέρβις, δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο στον Πειραιά. Για αυτό να μην "κλαιγόμαστε" γιατί οι Πειραιώτες δεν επιλέγουν τα περισσότερα εκ των πειραιώτικων μαγαζιών για τη διασκέδασή τους... Φταίμε κι εμείς λιγάκι!