Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σκληρή προσπάθεια για την καθαριότητα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επί ποδός  βρίσκονται καθημερινά οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά στην Α’ Δημοτική Κοινότητα.

Σε κάθε δρόμο οι οδοκαθαριστές φροντίζουν νύχτα – μέρα να κάνουν τον Πειραιά πιο καθαρό, αντάξιο των προσδοκιών των Δημοτών της πόλης.

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μπορείτε διακρίνετε εμπράκτως την καθημερινή μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη, ορίστηκε νέος Πρόεδρος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά, ο Γιάννης Μοσχοβάκος..

Η επιλογή αυτή του Δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, όπως όλα δείχνουν, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Επενδύοντας στη νέα γενιά τόσο σε επίπεδο Δημοτικών όσο και σε επίπεδο Κοινοτικών Συμβούλων, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχτισε τη νέα ''ομάδα'' που θα αποτελέσει την πρώτη γραμμή στη μάχη των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή, ο Γιάννης Μοσχοβάκος αποδείχτηκε καλό χαρτί, αφού 4 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, το πρόσημο που καταγράφεται σχετικά με τη λειτουργία της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά είναι +.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον κ. Μοσχοβάκο μας έδωσε μια σαφή και εμπεριστατωμένη εικόνα για τον τομέα της καθαριότητας στη δημοτική του κοινότητα, επισημαίνοντας τα εξής:

«Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά. Όλοι οι εργαζόμενοι της καθαριότητας μόνιμοι και συμβασιούχοι, προσπαθούν όλο το 24ωρο και έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, ακόμη και υπό άσχημες καιρικές συνθήκες.

Πρώτη φορά έχουν βαφτεί όλα τα πεζοδρόμια και όλες οι εσοχές σε ολόκληρη την Πειραϊκή. Ακόμη και με τα βαριά αντικείμενα που είχαμε πρόβλημαο συντονισμός είναι τέτοιος που μαζεύονται αυθημερόν».

Οι κάτοικοι ωστόσο είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα;
Ο ίδιος υπογράμμισε:

«Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, και για αυτό προσπαθούμε! Ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο στα γραφεία και δίνει συγχαρητήρια. Υπάρχει μια αρχική ικανοποίηση. Αλλά δεν εφησυχάζουμε.
Τα συγχαρητήρια πρωτίστως αξίζουν στους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας. Για το μόνο που μπορούμε να δεσμευτούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να ανταποκρινόμαστε καθημερινά στα αιτήματα των κατοίκων».    


Οδός Αντ.Θεοχάρη

Οδός Σημίτου

Οδός Κλεισόβης

Οδός Καζανόβα

Οδός Χαριλάου Τρικούπη

Ακτή Θεμιστοκλέους 

Πλατεία Καρπάθου


Διαβάστε επίσης: