Εικόνες ΣΟΚ στον Πειραιά – Τσιγγανάκι παίζει αμέριμνο στις γραμμές του ΤΡΑΜ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συγκλονιστικές εικόνες στο σταθμό του ΤΡΑΜ Νέου Φαλήρου στον Πειραιά

- Τσιγγανάκι 2-3 ετών παίζει μόνο του στις γραμμές του ΤΡΑΜ

Οι αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Piraeus Press αποδεικνύουν το σημαντικό κίνδυνο που διατρέχει το μικρό παιδάκι που παίζει αμέριμνο στις γραμμές του ΤΡΑΜ στο Νέο Φάληρο, όπως επίσης και οι οδηγοί και επιβάτες των συρμών που διέρχονται από το σημείο.

Για αρκετή ώρα, το μικρό τσιγγανάκι παίζει με ένα άλλο λίγο μεγαλύτερο παιδάκι, επί των γραμμών του ΤΡΑΜ, σα να μη συμβαίνει τίποτα και χωρίς την επίβλεψη κανενός ενηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, το Piraeus Press έκανε ειδική αναφορά με αποκλειστικό δημοσίευμα, για τις «κατασκηνώσεις» που έχουν στήσει ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Φαλήρου (γέφυρες, ΣΕΦ κλπ).

Ο κίνδυνος για πρόκληση ατυχήματος κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι ιδιαίτερα αυξημένος και θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά, καθώς το πρόβλημα αυξάνεται σταδιακά σε όλες τις γειτονιές του ευρύτερου Πειραιά, με πολύ μικρά παιδάκια να ζητιανεύουν σε κεντρικούς δρόμους, με αύξηση της παραβατικότητας στις περιοχές που εγκαταβιώνουν ομάδες ΡΟΜΑ κλπ.

*Αυτές οι εικόνες παρατηρούνται ακόμα και όταν διέρχεται με τακτικά δρομολόγια το ΤΡΑΜ.