ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τα έσπασαν όλα για ακόμη μια φορά οι κουκουλοφόροι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

- Ανοχύρωτα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια

- Δεν παρενέβη η Αστυνομία

- Αποκλειστικές εικόνες από το Piraeus Press

Στο ίδιο έργο θεατές οι φοιτητές και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Άγνωστοι, φορώντας κουκούλες και κράνη, κρατώντας βαριοπούλες και τσεκούρια, εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έκαναν γυαλιά καρφιά τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, ενώ προπηλάκισαν και φοιτητές - μέλη της ΔΑΠ.

Είναι άξιο απορίας πώς ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε σχετικά γρήγορα και ενώ οι δράστες παρέμειναν για περίπου μια ώρα εντός του κτιρίου του Πανεπιστημίου Πειραιά,  δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή και ενώ οι κουκουλοφόροι είχαν απομακρυνθεί (πώς ξέφυγαν άραγε;) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ακούστηκε σήμα από τον ασύρματο αστυνομικού που ενημέρωνε για παρουσία ομάδας 15 νεαρών που κινούνταν προς το Πασαλιμάνι... χωρίς όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα να υπάρξει παρέμβαση της ΕΛΑΣ.

Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα, αν κρίνουμε από το μένος της επίθεσης, όπως αυτό αποτυπώνεται στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Piraeus Press.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και σοβαρά.

Από πού προμηθεύονται τον «πολεμικό εξοπλισμό» οι κουκουλοφόροι;

Η ΕΛΑΣ γιατί δεν προχώρησε σε συλλήψεις;

Αναμένουμε απαντήσεις τόσο από την ηγεσία της ΕΛΑΣ όσο και από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το τι προτίθενται να κάνουν για να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα φοιτητών και καθηγητών και φυσικά τη δημόσια περιουσία των Πανπιστημίων.