Οι ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΕΣ έκοψαν την πίτα τους και τίμησαν τον Παναγιώτη Βλαχάκο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλήθος Μανιατών απανταχού, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα κεντρικά γραφείς της Ένωσης Απανταχού Μανιατών στον Πειραιά, προκειμένου να κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Μανιάτες όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών, δείχνοντας πως το μανιάτικο στοιχείο παραμένει ακόμα ισχυρό και ενωμένο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών και Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Σταύρος Μπαζάκος, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με τις αναφορές του στους πεσόντες Έλληνες ήρωες.... με ειδική αναφορά βέβαια στον Παναγιώτη Βλαχάκο!

maniates mpazakos

Με αφορμή, τα 20 χρόνια από την ηρωική θυσία του Παναγιώτη Βλαχάκου στα Ίμια, ο κ. Μπαζάκος, εκπροσωπώντας το ΔΣ της Ένωσης αλλά και το σύνολο των Μανιατών, απένειμε τιμητική πλακέτα στον αδερφό του ήρωα των Ιμίων, Νίκο Βλαχάκο, ενώ προηγουμένω τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

maniates 1 leptou sigi

Ο Νίκος Βλαχάκος αφού ευχαρίστησε για την τιμή στο όνομα του αδερφού του, αφιέρωσε αυτήν την πλακέτα, στους προ 3ημέρου αδικοχαμένους αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού, που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος υπέρ της πατρίδος.

maniates vlaxakos mpazakos

maniates vlaxakos

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ψωίνος, Μανιάτης στην καταγωγή και προϊστάμενος στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά.

maniates kosmos 1

maniates ktirio 1

maniates ktirio 2