ΙΩΝΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λαμπρά εγκαίνια σε ιστορικό κτίριο του Τσίλλερ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 τα εγκαίνια της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «ΙΩΝΙΟ» Πειραιά, επί της οδού Αλκιβιάδου 146.

Την Μονάδα εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισήμανε ότι η έναρξη λειτουργίας της Μονάδας αποτελεί μια νέα προσέγγιση στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών και συμβάλει στην ψυχοσωματική υγεία των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σηματοδοτεί μια νέα διάσταση με στόχο την ανάπτυξη μέσα από επενδύσεις στον ιατρικό τουρισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Πλατανησιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Βλαχάκος και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών κ. Ξενοφών Λύρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διακεκριμένοι ιατροί της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Ακολούθησε ξενάγηση των προσκεκλημένων στους χώρους του κτηρίου από τον Πρόεδρο του Ομίλου “Ionio Group” κ. Ιωάννη Κλεινάκη, κατά την οποία τονίσθηκε η μακροχρόνια προσπάθεια αναπαλαίωσης ενός μοναδικού μνημείου της Νεοκλασικής Αρχιτεκτονικής που διατήρησε ακέραια όλα τα αρχικά του στοιχεία καθώς και το σύνολο των οροφογραφιών του.

Τα αρχιτεκτονικά και λοιπά στοιχεία του καταδεικνύουν ότι το κτήριο αυτό είναι ένα ακόμα δημιούργημα του Ερνέστου Τσίλλερ που θα αποτελέσει στο μέλλον κέντρο αναφοράς και πολιτισμού για τον Πειραιά μας και ευρύτερα για την αρχιτεκτονική μας κληρονομιά.

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου παρατίθενται φωτογραφίες από την τελετή των εγκαινίων και τους χώρους της Μονάδας η οποία έχει επανδρωθεί με έμπειρο και καταρτισμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αιμοκάθαρσης της εταιρείας Braun διασφαλίζοντας άρτια και αποτελεσματική παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς σε ένα περιβάλλον που ενισχύει τη θέληση για ζωή και δημιουργία.


Ο στολισμός των εγκαινίων αλλά και το υπέροχο catering φέρουν την υπογραφή της Τίνας Κοντάκου και των εταιριών EDEN Flowers & EDEN Events.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ PIRAEUS PRESS