Νέα θέση πάρκινγκ στο πιο κεντρικό σημείο του Πειραιά !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και ενώ η Τροχαία Πειραιά έχει εξαπολύσει «ανθρωποκυνηγητό» στην Ελευθερίου Βενιζέλου (με γερανούς και αφαίρεση πινακίδων), πιθανότατα ως «αντίποινα» στο φιάσκο του δοκιμαστικού του ΤΡΑΜ, όπου όλες οι γραμμές ήταν μπλοκαρισμένες από παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ, ξαφνικά σήμερα το πρωί οι οδηγοί και οι περαστικοί συναντούσαν αυτή την εικόνα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης!

Ειδικό χώρο στάθμευσης για περιπολικά φαίνεται πως αποτελεί η γωνίτσα της Πλατείας Κοραή στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλέως Γεωργίου, διαγώνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Σημειώνεται ότι 20 μέτρα πιο κάτω βρίσκεται το γκαράζ του Δήμου Πειραιά, όπου άνετα θα μπορούσε να σταθμεύσει προσωρινά - για όση ώρα ρύθμιζε την κυκλοφορία - ο οδηγός του περιπολικού.

Για αυτό, όταν θέλουμε να είμαστε αυστηροί και αμείλικτοι, θα πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα!

Αναρωτιόμαστε, αν περνούσε από το σημείο άλλο περιπολικό της ΕΛΑΣ ή η Δημοτική Αστυνομία θα καλούσαν γερανό ή θα έκοβαν κλήση στο συγκεκριμένο περιπολικό;