Η ξαφνική ισχυρή νεροποντή πλήττει τον Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr είναι σε θέση να γνωρίζει μέσω διασταυρωμένων πληροφοριών τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα!

Τα φρεάτια έχουν καθαριστεί, τα σκουπίδια έχουν μαζευτεί, ακινητοποιημένα ΙΧ έχουν μετακινηθεί...Όμως ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, πριν κάποιες μέρες, είχε δηλώσει δημοσίως-όχι για πρώτη φορά-ότι τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος Πειραιά δεν είναι ικανά να προστατεύσουν τα ''προβληματικά'' σημεία της πόλης από μια ισχυρή νεροποντή. Καθώς αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί εδώ και δεκαετίες!

Την ευθύνη αυτών των έργων έχει τώρα η Περιφέρεια Αττικής... Ενώ ηχούν ακόμα στα αυτιά μας οι δηλώσεις της κ. Δούρου για άμεσες παρεμβάσεις στην Παλιά Κοκκινιά, όταν πολύ πρόσφατα όταν η όμορφη γειτονιά του Πειραιά, πραγματικά πνίγηκε κατά τη διάρκεια μιας από της πιο ισχυρής νεροποντής που έχει πλήξει τον Πειραιά.

Επεδή ο χειμώνας τώρα ξεκινά, καλό θα είναι η κ. Δούρου να αναλάβει τις ευθύνες της, γιατί αν συμβεί το μοιραίο, θα τη βαραίνουν όχι μόνο πολιτικές ευθύνες... Καθώς δε θα μπορεί να επικαλεστεί ότι δε γνώριζε!

Δείτε εικόνες από τους δρόμους πλησίον του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι του Πειραιά

 
Και από την Θηβών στο ύψος της Παλιάς Κοκκινιάς