ΑΡΕΤΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ: Μεγάλο πάρτυ για τα γενέθλιά της στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Αρετή Κρητικού είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη
 
- Πάρτυ γενεθλίων στο Respect στο κέντρο του Πειραιά
 
- Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του Piraeus Press 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πλημμύρισε η Κολοκοτρώνη! Τα 30α γενέθλιά της γιόρτασε χθες η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Αρετή Κρητικού-Χαμπαρτσουμιάν στο Respect all day hall του Γιάννη Μοσχοβάκου.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε να της ευχηθεί χρόνια πολλά και καλή επιτυχία. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Α' και Β' Πειραιά, Τάσος Αβραντίνης, Σταυρούλα Βουτυράκου, Μιχάλης Λιβανός και Αλεξάνδρα Γκανά.

Τον βουλευτή Α' Πειραιά και νήσων Κώστα Κατσαφάδο που δεν παρευρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκπροσώπησαν η σύζυγος του Νόρα Μιχαλολιάκου και ο Άγγελος Κωνσταντίνου.

Το παρόν και τις ευχές του έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, γιατρός Νίκος Βλαχάκος με πλήθος υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού του. Τις ευχές του έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Παναγιώτης Διαλυνάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Δίπλα στην κόρη του ήταν και το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ Πειραιά Γιώργος Κρητικός, παρόλα τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Κοντά της ήταν και πλήθος άλλων ιστορικών στελεχών της Ν.Δ και ΟΝΝΕΔ Πειραιά της οποίας η οικογένειά της αποτέλεσαν ιδρυτικά μέλη.

Την νεότερη γενιά του ψηφοδελτίου του Γ.Πατούλη στον Πειραιά τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχές τους οι συνυποψήφιοί της Σαράντος Ευσταθόπουλος, Λίτσα Γιαννακάκου, Νίκος Γαλανός και Νίκος Μονέος. Τέλος όπως πάντα δίπλα της ο σύζυγός της, Μηνάς Χαμπαρτσουμιάν και ο κουμπάρος της τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου τομέα Β' Αθήνας Σάκης Ιωαννίδης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: