ΝΔ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μεγάλη εκδήλωση της Τοπικής Κέντρου – Βράβευση Γιώργου Κρητικού (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μεγάλη συγκέντρωση της Τοπικής Κέντρου της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων

- Επίτιμος Πρόεδρος ο Γιώργος Κρητικός

- Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Piraeus Press

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εκδήλωση στο κατάστημα ΖΟΡΜΠΑΣ στο Μικρολίμανο, πραγματοποίησε η Τοπική Κέντρου της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων, με την παρουσία περί των 200 στελεχών και φίλων της κεντροδεξιάς παράταξης.

Το Piraeus Press ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσιο φωτορεπορτάζ, από το πλούσιο γεύμα, μεγάλη χορηγία της οικογένειας Μπουτσικάκη (ιδιοκτήτες ΖΟΡΜΠΑ).

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κέντρου ΝΔ Κώστας Παράσχος και η Αντιπρόεδρος Βάσω Μενεδιάτη καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, ενώ ο κ. Παράσχος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ακολούθως προσχώρησε στην τιμητική διάκριση του Γιώργου Κρητικού και στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Μια εντελώς ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του Γιώργου Κρητικού, ιστορικού στελέχους της ΝΔ Πειραιά, ο οποίος μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, έδωσε και πάλι το παρών, συνοδευόμενος από την κόρη του Αρετή Κρητικού.

Ο κ. Κρητικός πλέον αποτελεί Επίτιμο Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κέντρου, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης της παράταξης της ΝΔ για την πολυετή προσφορά του.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, πήρε το λόγο ύστερα από πρόσκληση του κ. Παράσχου και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ