Κι άλλη «Γέφυρα Θανάτου» στον Πειραιά – ΕΙΚΟΝΕΣ που σοκάρουν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Piraeus Press

- Μετά τις αποκαλύψεις για τη γέφυρα της Γρηγορίου Λαμπράκη, αποκαλύπτουμε τη νέα «γέφυρα θανάτου» του Πειραιά

- Ανύπαρκτες οι αρμόδιες ελεγκτικές κρατικές  αρχές

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Όπως έχουμε δεσμευτεί από καιρό, θα προχωρήσουμε σε εκτενή φωτορεπορτάζ το επόμενο χρονικό διάστημα, στον ευρύτερο Πειραιά, αναδεικνύοντας σημαντικά προβλήματα και ταυτόχρονα την ανεπάρκεια των αρμοδίων κρατικών αρχών, που αγγίζει δεν όρια της ανευθυνότητας.

Η ΠΡΩΤΗ «ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ήταν Αύγουστος του 2018 όταν επαναφέραμε στο προσκήνιο, το μέσον θέμα της καταλληλότητας της Γέφυρας Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, από την οποία θα διέρχεται το ΤΡΑΜ (όταν με το καλό ξεκινήσει δρομολόγια... άγνωστο προς το παρόν).

Την ονομάσαμε τότε «Γέφυρα του Θανάτου» μήπως και αφυπνιστούν οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

Αρχικά οι δήθεν αρμόδιοι - ανεύθυνοι διέρρεαν πληροφορίες περί ύπαρξης στατικής μελέτης κλπ.

Πέρασαν 6 ολόκληρες μήνες και υπό το φόβο ατυχήματος, καθώς πλησιάζουμε (υποτίθεται) στην έναρξη λειτουργίας του ΤΡΑΜ, κινητοποιήθηκε η Περιφέρεια Αττικής, στέλνοντας Μηχανικό να ελέγξει τη γέφυρα.

Τα βασικότερα σημεία της αναφοράς του, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει και γιατί δικαιώνεται το Piraeus Press.

ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ μας για τις γέφυρες του Πειραιά και τη συντήρηση-καταλληλότητά τους, παραθέτουμε νέο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τη Γέφυρα στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι εικόνες σοκάρουν στην κυριολεξία, καθώς γίνεται ολοφάνερη η πλήρης αμέλεια των αρμοδίων κρατικών αρχών.

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει μελέτη στατικότητας για τη συγκεκριμένη γέφυρα, αλλά οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω, προκαλούν τουλάχιστον ανησυχία, καθώς δεκάδες χιλιάδες οχήματα διέρχονται καθημερινά από εκεί.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

Βέβαια μάταια αναμένουμε κάποια παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία είναι σα να βρίσκεται σε «μόνιμες διακοπές» στον Πειραιά!

Ελπίζουμε μετά το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeus Press, να υπάρξει παρέμβαση προκειμένου να κινηθούν τα όργανα της Περιφέρειας Αττικής (Ενότητα Πειραιά) ως οφείλουν και κατόπιν οι Δήμοι, ώστε να γίνουν τα αυτονόητα!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS

Διαβάστε επίσης:

ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δικαίωση Piraeus Press για τη «Γέφυρα του Θανάτου» στη Γρηγορίου Λαμπράκη