Η ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων έκοψε βασιλόπιτα – Πάνω από 200 στελέχη (ΦΩΤΟ)


– Εικόνες από μια άλλη εποχή στα νέα υπερσύγχρονα γραφεία της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων

– Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας

– Πάνω από 200 στελέχη της ΝΔ έδωσαν το «παρών»

– Μήνυμα νίκης από τον Πειραιά για Μακεδονία και Εκλογές

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων για την κοπή της Βασιλόπιτας, καθώς τα νέα μεγάλα γραφεία γέμισαν ασφυκτικά από στελέχη και φίλους της ΝΔ Πειραιά.

Κυριολεκτικά ο κόσμος δε χωρούσε και αρκετοί μεταφέρθηκαν στις μεγάλες βεράντες των γραφείων.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Από νωρίς άρχισε η προσέλευση του κόσμου στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων στο κέντρο της πόλης.

Λίγο μετά τις 12:00 μμ και αφού προσήλθαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι – ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Λιακόσταυρος που τέλεσε και τον αγιασμό, Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Α Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Σπύρος Σπυρίδων, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, ο τ. Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, Αντιδήμαρχοι, Πολιτευτές, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλότων και το Piraeus Press διά του έχοντος την τιμή να υπογράφει το άρθρο – ξεκίνησε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει του νέου έτους.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και έκοψε τη βασιλόπιτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ & ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ:

«Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και νήσων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Όπως βλέπετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ετοιμάσαμε τα νέα μας γραφεία τα οποία θα είναι το ορμητήριο μας για όλες τις μάχες που θα δώσουμε το 2019 τις οποίες, το κόμμα μας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να κερδίσει.

Παραλάβαμε , πριν 8 μήνες, μία μικρή και κλειστή οργάνωση!

Όμως με τη βοήθεια του Θεού, με τα μέλη του συμβουλίου της ΝΟΔΕ και κυρίως με τη βοήθεια καλών φίλων της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την ιδέα για μια ΜΕΓΑΛΗ και ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΟΔΕ, για μια ΜΕΓΑΛΗ και ΑΝΟΙΧΤΗ Νέα Δημοκρατία στην Ά Πειραιά τα καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα.

Τους ευχαριστώ όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά μα περισσότερο τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή» και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα αυτού του γραφείου.

Σήμερα έχουμε νέα, μεγάλα γραφεία για να χωρέσουμε όλοι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ανοιχτά σε όποιον θέλει να στρατευτεί μαζί μας στο στόχο μας, να φύγει η σημερινή κυβέρνηση η χειρότερη που πέρασε από την Ελλάδα και η οποία είναι ένα βήμα πριν αλλάξει και την ιστορία του Έθνους μας, πριν ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Σήμερα δε θέλω ούτε να σας κουράσω ούτε να σας καθυστερήσω, θέλω να κόψουμε την βασιλόπιτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές και όλοι μαζί να πάμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, εκεί που σήμερα θα φωνάξουμε όλοι οι αληθινοί Έλληνες μαζί… «ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ», «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Φίλες και Φίλοι,

Το 2019 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την πατρίδα μας, είναι η χρονιά που και στις 2 εκλογικές διαδικασίες, τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές Εκλογές, θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να νικήσει. Το 2019 είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα επανέλθει στην κανονικότητα, που οι Έλληνες θα αποκτήσουν ξανά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και που θα έχει για πρωθυπουργό έναν πολιτικό που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πει την αλήθεια στο λαό, δεν κοροϊδεύει για να υφαρπάξει την ψήφο του, δεν εξαγοράζει βουλευτές για να μείνει στην καρέκλα του και σέβεται τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη και την ιστορία της Ελλάδας μας. Αυτός ο πρωθυπουργός θα είναι ο πρόεδρος μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία Αυτοδύναμη στην Κυβέρνηση.

Γι΄αυτό καλώ εσάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, στα καφενεία…παντού! Να μεταφέρετε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ, το μήνυμα ότι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει ξανά τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που της αξίζει. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μείνουν στη σύγχρονη ιστορία ως την πιο μαύρη σελίδα.

Όποτε και να γίνουν εκλογές θα αγωνιστούμε όλοι για ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Καλή χρονιά, υγεία στις οικογένειες σας και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πρωθυπουργός.«

Έπειτα, χαιρέτισαν την εκδήλωση οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ ακολούθησε πλούσιος μπουφές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ

Η τυχερή της χρονιάς ήταν η Νατάσα Καμπόλη, σύζυγος του τ. Προέδρου της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Θεόδωρος Σκορδίλη, η οποία και κέρδισε μια ασημένια εικόνα της Παναγίας.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Για να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία, κάποιες και κάποιοι εργάστηκαν σκληρά, καταθέτοντας πολύτιμο χρόνο και κόπο.

Υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Γιάννη Βοϊδονικόλα, του Αντιπροέδρου Μιχάλη Κουλιζάκου και του Γενικού Γραμματέα Νίκου Μουσελή, οι Πρόεδροι των Τοπικών και οι γυναίκες της Οργάνωσης, λειτούργησαν με ομαδικό πνεύμα και ετοίμασαν τον πλούσιο μπουφέ, αλλά και τα γραφεία, προκειμένου να υποδεχτούν τους εκατοντάδες φίλους της κεντροδεξιάς παράταξης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ