ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Φυτρώνουν δέντρα μέχρι και στα φρεάτια ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η ευαισθησία για το περιβάλλον στον Πειραιά δεν έχει όρια!

- Απίστευτες εικόνες με δέντρα στα φρεάτια

- Ανύπαρκτη η Περιφέρεια Αττικής - Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Οι εικόνες που σας μεταφέρει σήμερα το Piraeus Press, αποτελούν ένα μικρό δείγμα από το οδοιπορικό μας στο Νέο Φάληρο, το οποίο - πέραν ορισμένων εξαιρέσεων - παραμένει ξεχασμένο από τον Θεό και την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Υπάρχουν πολλά σοβαρά και ανεπίλυτα ζητήματα που θα παρουσιάσουμε συν τω χρόνω μέσα από πλούσιο φωτορεπορτάζ και τη συνδρομή του δραστήριου Πειραιώτη Κοινοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέου Φαλήρου, Μάριου Δαμιανίδη.

ΔΕΝΤΡΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

Το μέγεθος της αδιαφορίας πραγματικά δεν έχει όρια.

Την ίδια ώρα που συνεδριάζουν δήθεν αρμόδια συντονιστικά όργανα της Περιφέρειας Αττικής ενόψει της κακοκαιρίας, το Piraeus Press αποκαλύπτει τη γύμνια του κρατικού μηχανισμού!

Δέντρα και αγριόχορτα έχουν κατακλύσει φρεάτια και πεζοδρόμια στην περιοχή του ΣΕΦ και όχι μόνο, ενώ οι αρμόδιοι δήθεν καταστρώνουν σχέδια για την αντιμετώπιση  της κακοκαιρίας.

Η τοπική κοινότητα Νέου Φαλήρου, έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, αλλά μάλλον δεν ιδρώνει το αυτό κανενός!

Αξίζει να σημειωθεί για όσες και όσους δεν το γνωρίζουν, ότι οι κεντρικοί οδικοί άξονες, καθώς και συγκεκριμένες μεγάλες υποδομές-εγκαταστάσεις (πχ αθλητικές) ανήκουν στη δικαιοδοσία της εκάστοτε Περιφέρειας.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους !

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία χτυπά τον Πειραιά & ξεριζώνει δέντρα (ΦΩΤΟ)