ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο Γιώργος Πατούλης στη Λαχαναγορά του Ρέντη

… του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ξημερώματα του Αγίου Νικολάου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τη Λαχαναγορά του Ρέντη, στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου με την κοινωνία του ευρύτερου Πειραιά.

Οι επιχειρηματίες της Λαχαναγοράς υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τον Γιώργο Πατούλη και συνομίλησαν μαζί του για αρκετή ώρα.

Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προοπτικές αξιοποίησης των ελληνικών προϊόντων.

Ο Γιώργος Πατούλης, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη μεσαία τάξη, ανεξαρτήτως πολιτικών χρωματισμών και ιδεολογιών, έδειξε να κινείται το ίδιο άνετα στη Λαχαναγορά όσο και σε ένα γκαλά των Βορείων Προαστίων… Γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη σε όλους τους συνομιλητές του ότι είναι πραγματικά ένας από αυτούς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης  τόνισε τα εξής:

« Επισκεφθήκαμε σήμερα την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, εδώ όπου χτυπά η καρδιά της τροφοδοσίας της Αττικής.  Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αγωνίζονται καθημερινά για να φτάνουν στα σπίτια των πολιτών της Αττικής τα καλύτερα προϊόντα.
Η πολιτεία οφείλει να τους στηρίξει με πολιτικές που θα δημιουργούν κίνητρα για την περαιτέρω αξιοποίηση των ελληνικών προϊόντων, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους.
Θα είμαστε στο πλευρό τους και θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τους και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους».

Ο κ. Πατούλης ανανέωσε το ραντεβού του με τους καταστηματάρχες της Λαχαναγοράς, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ