Ο Γιάννης Μώραλης οικογενειακώς για μπάνιο στα Βοτσαλάκια! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κυριακάτικες βουτιές στα Βοτσαλάκια για τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και την οικογένειά του.

Ο Γιάννης Μώραλης και μέλη του δημοτικού συνδυασμού του, ανάρτησαν φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της οικογένειας του Δημάρχου στη θάλασσα του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, ενώ ευχήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook Καλή Κυριακή !

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Είναι δεδομένο, ότι μετά τον καθορισμό της οριστικής ημερομηνίας διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε 10 μήνες περίπου, οι εμφανίσεις του Γιάννη Μώραλη στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά θα αρχίσουν να πληθαίνουν.

Το στοίχημα του επικοινωνιακού του επιτελείου του Δημάρχου Πειραιά - το οποίο βέβαια δεν τα έχει πάει και τόσο καλά στο ενδιάμεσο της θητείας Μώραλη - είναι να καταφέρουν να αναστρέψουν την αρνητική εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Πειραιώτες για τον Γιάννη Μώραλη, τόσο λόγω της «απουσίας» του από την καθημερινότητα όσο και των βασικών ζητημάτων με την καθαριότητα, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει χειροπιαστό έργο κατά την 4ετία που προηγήθηκε.

Για αυτό και η γραμμή που θα ακολουθηθεί τους επόμενους μήνες έχει ως επίκεντρο τις συχνές εμφανίσεις του Γιάννη Μώραλη (μετά της οικογενείας του) στις γειτονιές και το κέντρο του Πειραιά, αλλά και την «ακατάσχετη» παροχολογία σχετικά με έργα που θα γίνουν... τα οποία φυσικά δεν έγιναν τα 4 χρόνια της θητείας που προηγήθηκε!