Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στην ομιλία Αρβανιτόπουλου στον ΟΛΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αέρα νικητή και παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο πρώην Υπουργός Παιδείας και υποψήφιος Βουλευτής στην Α Πειραιά Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, στην κατάμεστη αίθουσα του ΟΛΠ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη το παρών έδωσαν, Μελάς, Καλός, Αγραπίδης, Νταϊφά, Δούνια, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων και Αντιδημάρχων Πειραιά, οι οποίοι και στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα Αρβανιτόπουλου στον Πειραιά.

ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απευθύνθηκε στον πειραϊκό λαό και ζήτησε τη στήριξή του τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς τον ίδιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πλάνο της απερχόμενης Κυβέρνησης, συνοδευόμενο από την οριστική έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.

ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΔΟΥΝΙΑ

Ο κόσμος γέμισε όχι μόνο την αίθουσα αλλά και τους εξωτερικούς χώρους, ενώ όσοι γνωρίζουν καλά τον χώρο, κάνουν λόγο για την πλέον μαζική ομιλία που έχει πραγματοποιηθεί στον Πειραιά με πάνω από 3.000 κόσμο.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο αποτέλεσε η είσοδος του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. 

Εκτός λοιπόν από τους Μελά, Μαντούβαλο και Αγραπίδη, όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, γέννημα θρέμμα Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης:
 
 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PIRAEUSPRESS.GR ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά