ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων σε Παλιά Κοκκινιά και Αγια Σοφιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση σε κεντρικούς δρόμους της Παλιάς Κοκκινιάς και της Αγιας Σοφιάς. Σημαντική ανακούφιση για τους οδηγούς και τους κατοίκους! Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στις γειτονιές του Πειραιά... μετά από πολλά χρόνια!

Μάλιστα τα συνεργεία εργάζονται νύχτα μέρα προκειμένου οι δρόμοι να παραδοθούν στην κυκλοφορία πριν ολοκληρωθεί η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η εντολή του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ήταν ξεκάθαρη: ''Οι κάτοικοι της Παλιάς Κοκκινιάς και της Αγιας Σοφιάς δεν είναι Δημότες Β΄ Κατηγορίας. Σήμερα να ξεκινήσουν τα έργα!''

Αυτό μας μετέφερε άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων Παναγιώτης Ρέππας έχει την επίβλεψη των έργων προκειμένου όλα να εξελιχθούν βάσει του χρονοδιαγράμματος.

Οι κεντρικές οδοί 25ης Μαρτίου (λεωφόρος) και Φωτίου Κορυτσάς με τις οποίες και έγινε η αρχή είναι δυο από τους κεντρικότερους δρόμους των δυο συνοικιών.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την ανάπλαση του Πάρκου Δηλαβέρη, αλλάζουν εντελώς την εικόνα για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Μαζί με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ρέππα, είδαμε και τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Καψοκόλη (Δημοτικός Σύμβουλος 5ης Δημοτικής Κοινότητας) όπως επίσης και τον πρ. Αντιδήμαρχο Σαράντο Ευσταθόπουλο (Δημοτικό Σύμβουλο 4ης Δημοτικής Κοινότητας), να παρακολουθούν διακριτικά την πορεία των έργων κατά τις βραδινές εργασίες...

Με την ολοκλήρωση των έργων ασφαλτόστρωσης αναμένεται να μειωθεί σημαντικά η ηχορύπανση και να ελαττωθούν σημαντικά οι βλάβες σε ΙΧ και μοτοσυκλέτες, όπως και η πρόκληση ατυχημάτων (κυρίως σε περιόδους βροχοπτώσεων), λόγω του κακού οδοστρώματος.

Το έργο στη Φωτίου Κορυτσάς (πάνω από το πάρκο Δηλαβέρη) ολοκληρώθηκε και αναμένεται να παραδοθεί κανονικά στην κυκλοφορία και η λεωφόρος 25ης Μαρτίου εντός των επόμενων ημερών.